Kam idete na svadobnú cestu?

Čo vás láka a ci i len prstom po mape:-) Ja mám viaceré destinácie v hľadáčiku (moje sú Eilat,Hawai,Madeira,...) A vaše? Kde ste boli alebo len pôjdete?
Odpovedať
My sme boli s novembri s manželom na Jamajke, bolo úžasne ☺️
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli v júli na Mallorce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Odporúčam Maldivy nezabudnuteľné
Odpovedať
@lukas84 no nie sme až takí bohatí:D :D ale dame si sľub že tam pôjdeme na 10.vyrocie svadby a dovtedy nasetrime...
Odpovedať
Čo mám v hľadáčiku? :D Toho je celkom dosť. Veľmi rada by som sa šla pozrieť do Dubaja, Thajska alebo na Maledivy, no bude mi to asi jedno a vlastne budem aj rada, ak sa vôbec niekam dostaneme :D
Odpovedať
Profilova fotka
ja takisto mám viac nájdeného....napr. zanzibar, kuba, pozerala som aj bahamy, tie vychádzajú celkom slušne..... sen taký životný by som chcela vidieť Rio de Janeiro, Thaisko, Amerika všeobecne... a raz hádam sa podarí aj Bora Bora ale to už je cenovo vyyysoko nad....:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@rochelle18 tak potom Dubaj za super prachy neskutočná krajina moje Topky Maldivy a Dubaj:) prajem veľa šťastia
Odpovedať
Zanzibar. Hrozne moc by som tam chcela ist a dokonca z mame zriadeny aj taky sporiaci ucet, vytvoreny prave kvoli tejto dovolenke. Pomalinky si tak zbierame korunky, tak snad sa nam to raz podari tam ist :D
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli v Egypte a bolo perfektne :):) Teplúčko, krásne more, romantikaaa :)
Odpovedať
Profilova fotka
keby nemam nijake financne obmedzenie tak by som sla asi na kubu a rovno na mesiac :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
My už máme zariadenú svadobnú cestu :) ideme na plavbu ľodou, vyplávamé z Benátok, Split,Dubrovník,Mikonos,Santorini,Ancona a den na mori :) Chceli sme ísť na Maurícius/ a snáď sa tam niekedy dostaneme :) ale nakoniec sme sa takto dohodli :)
Odpovedať
my setrime na nas novy bytik.Ale snad sa podari aspon obehnut nase Slovensko :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@monilka17 my zas na domcek, takze tiez nejak neplanujeme, ze by sme po svadbe niekam cestovali. asi az ked bude dom hotovy a ostanu nam nejake korunky:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Mne sa asi budete smiat ale my sme svadobnu cestu zacali planovat az mesiac po svadbe a nejako sme si s tym hlavu nelamali. Prislo to tak necakane dokonca sme prvu svadobnu cestu isli aj s kamaratmi. Mozno netradicne ale chceli sme nech je sranda. Nasa prva cesta bol trip 2,5mesiaca po svadbe BUDAPEST-BUKUREST- BOLOGNA - BARCELONA - BRUSEL -BERLIN. A ze fakt sa nam to zapacilo spoznavat takto krajiny tak uz o 4mesiace sme sli autom na karneval BENATKY-VERONA, o dalsie 2mesiace letecky KODAN- SVEDSKE MALMO, potom o pol roka RIM- VILNIUS-EINDHOVEN -AMSTERDAM , o mesiac na to ISLAND, a prave sme sa vratili z dalsej a to trip pozicanym autom PORTUGALSKO-SPANIELSKO- GIBRALTAR. V lete mame rezervovany karavan tam pojdeme do SLOVINSKA a na PLITVICKE JAZERA. To vsetko behom 2 rokov. Nase prve vyrocie sme boli splavovat hron a krasne sme si pokempovali v stane ako za starych cias. Tento rok nam hadam znovu vyjde stanovacka :D Nejako nas to chytilo uz sme sa trosku viac ostrielali a dalsi trip planujeme zapad USA alebo kombinacia krajin JV Azia. A tym by sme chceli nasu “svadobnu cestu” ukoncit a mozno tam aj popracovat na babatku aby sme mohli zacat dalsiu etapu cestovania uz ako rodinka s babatkom. 😂
Odpovedať
Profilova fotka
My ideme na Kubu, hned po svadbe na 3 tyzdne. Zatial mame iba letenky, ale uz musime zacat planovat itinerar. My zvykneme cestovat na vlastnu past, takze ani tato cesta nebude vynimkou. Uz sa neviem dockat.
Odpovedať
Tak my po hneď po svadbe máme vybavený wellness pobyt, predĺžený víkend v kúpeľoch, a taká väčšia cesta bude potom Paríž.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme boli na Kube a bolo super :-) a rok na to v Dominikanskej, ale more je rozhodne krajšie na Kube :-).
Odpovedať
My sme boli v Thajsku, a tento rok uz vlastne na druhej svadobke v Indonezii -Bali a okolite ostrovy. Thajsko nam ale ucarovalo viac ;-)
Odpovedať
Zatial vyhrava sri lanka ale uvidime este
Odpovedať
...na tábor ako dobrovoľníci :-D pred dvoma rokmi sme sa tam zoznámili :-D Inak klasicky, až v júli na dovolenku, hlavne s bicyklami, buď Česko, alebo to spojíme aj s návštevou mora.. Neberieme to ako svadobnú cestu, na dovolenku by sme šli tak či tak...aj na tábor :-D 8-)
Odpovedať
My chceme ist hned po svadbe. Neplanuje niekto cca 25. resp. 26. 6. letiet z Viedne niekam do Karibiku napr. Dominikanska republika? Zatial este nemame kupene pozerame hlavne tu Dominikansku a Kubu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@silviajurikova mozem sa spytat cez aku cestovku to mate poriesene? :) nemas nejaky link alebo tak?
Odpovedať
Profilova fotka
@sayre ahoj, ideme cez CK Avocado v Leviciach. A ony sprostredkuvaju cez túto spoločnosť: https://www.luxusneplavby.sk/?gclid=C...
Odpovedať
my by sme chceli ist do pariza, sice az cca 1-2 mesiace po svadbe, ale uvidime ci nam to financny rozpocet dovoli :D v podstate na dovolenku mozeme ist kedykolvek a nezakladame si na tom ze to musi byt prave svadobna cesta :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?