Čo vás láka a ci i len prstom po mape:-)
Ja mám viaceré destinácie v hľadáčiku (moje sú Eilat,Hawai,Madeira,...) A vaše?
Kde ste boli alebo len pôjdete?
Čo mám v hľadáčiku? :D Toho je celkom dosť. Veľmi rada by som sa šla pozrieť do Dubaja, Thajska alebo na Maledivy, no bude mi to asi jedno a vlastne budem aj rada, ak sa vôbec niekam dostaneme :D
ja takisto mám viac nájdeného....napr. zanzibar, kuba, pozerala som aj bahamy, tie vychádzajú celkom slušne.....
sen taký životný by som chcela vidieť Rio de Janeiro, Thaisko, Amerika všeobecne... a raz hádam sa podarí aj Bora Bora ale to už je cenovo vyyysoko nad....:-)
Zanzibar. Hrozne moc by som tam chcela ist a dokonca z mame zriadeny aj taky sporiaci ucet, vytvoreny prave kvoli tejto dovolenke. Pomalinky si tak zbierame korunky, tak snad sa nam to raz podari tam ist :D
My už máme zariadenú svadobnú cestu :) ideme na plavbu ľodou, vyplávamé z Benátok, Split,Dubrovník,Mikonos,Santorini,Ancona a den na mori :) Chceli sme ísť na Maurícius/ a snáď sa tam niekedy dostaneme :) ale nakoniec sme sa takto dohodli :)
@monilka17 my zas na domcek, takze tiez nejak neplanujeme, ze by sme po svadbe niekam cestovali. asi az ked bude dom hotovy a ostanu nam nejake korunky:)
Mne sa asi budete smiat ale my sme svadobnu cestu zacali planovat az mesiac po svadbe a nejako sme si s tym hlavu nelamali. Prislo to tak necakane dokonca sme prvu svadobnu cestu isli aj s kamaratmi. Mozno netradicne ale chceli sme nech je sranda. Nasa prva cesta bol trip 2,5mesiaca po svadbe BUDAPEST-BUKUREST- BOLOGNA - BARCELONA - BRUSEL -BERLIN. A ze fakt sa nam to zapacilo spoznavat takto krajiny tak uz o 4mesiace sme sli autom na karneval BENATKY-VERONA, o dalsie 2mesiace letecky KODAN- SVEDSKE MALMO, potom o pol roka RIM- VILNIUS-EINDHOVEN -AMSTERDAM , o mesiac na to ISLAND, a prave sme sa vratili z dalsej a to trip pozicanym autom PORTUGALSKO-SPANIELSKO- GIBRALTAR. V lete mame rezervovany karavan tam pojdeme do SLOVINSKA a na PLITVICKE JAZERA. To vsetko behom 2 rokov. Nase prve vyrocie sme boli splavovat hron a krasne sme si pokempovali v stane ako za starych cias. Tento rok nam hadam znovu vyjde stanovacka :D Nejako nas to chytilo uz sme sa trosku viac ostrielali a dalsi trip planujeme zapad USA alebo kombinacia krajin JV Azia. A tym by sme chceli nasu “svadobnu cestu” ukoncit a mozno tam aj popracovat na babatku aby sme mohli zacat dalsiu etapu cestovania uz ako rodinka s babatkom. 😂
My ideme na Kubu, hned po svadbe na 3 tyzdne. Zatial mame iba letenky, ale uz musime zacat planovat itinerar. My zvykneme cestovat na vlastnu past, takze ani tato cesta nebude vynimkou. Uz sa neviem dockat.
...na tábor ako dobrovoľníci :-D pred dvoma rokmi sme sa tam zoznámili :-D
Inak klasicky, až v júli na dovolenku, hlavne s bicyklami, buď Česko, alebo to spojíme aj s návštevou mora..
Neberieme to ako svadobnú cestu, na dovolenku by sme šli tak či tak...aj na tábor :-D 8-)
My chceme ist hned po svadbe. Neplanuje niekto cca 25. resp. 26. 6. letiet z Viedne niekam do Karibiku napr. Dominikanska republika? Zatial este nemame kupene pozerame hlavne tu Dominikansku a Kubu :-)
my by sme chceli ist do pariza, sice az cca 1-2 mesiace po svadbe, ale uvidime ci nam to financny rozpocet dovoli :D v podstate na dovolenku mozeme ist kedykolvek a nezakladame si na tom ze to musi byt prave svadobna cesta :)