Prosím tipy na svadobnú cestu v máji, júni

Ahojte, dáte mi tipy na svadobnú cestu v máji alebo júni? Svadbu máme na konci apríla
Odpovedať
@domi1512 čo tak nejaký Maurícius? Tipov ti tu môžme dať veľmi veľa, len by si mohla napísať cenovú reláciu do ktorej sa chcete zmestiť. Lebo keďže to je začiatkom leta, treba vybrať destináciu kde býva aj cez zimu teplo, aby ste more mali aspoň trošku teplé
Odpovedať
Rozmýšľali sme aj nad Kubou, ale tu vraj nedoporucuju v tom období
Odpovedať
My sme prave kupili letenky na prelome aprila a maja do Thajska na ostriv Phuket.Su teraz v super akcii cez spolocnost Emirates. V Thajsku sice uz zacina monzun.obdobie, ale na ostrovoch (my ideme na phuket,phi-phi a koh lantu) ma byt slnecno a 35 stupnov
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli v juni na Seycheloch. A cestou sme sa zastavili v Rime a v Dubaji. Karibik sa neodporuca v lete (jul (jun) - september (oktober)), lebo tam mozu byt hurikany alebo viac prsi, ale maj-zaciatok juna je este v pohode.. v juni som bola v Mexiku a v maji plavba lodou po Karibiku, obe boli super a pocasie tiez.
Odpovedať
@miskamilka a ktore z tychto miest by si na maj jun odporucila ty?
Odpovedať
Profilova fotka
Napriklad Malajzia - vychodne pobrezie Perhentiany a ostrov Redang, to je krasna a kludna dovolenka. V Eu Portugalsko bud iba juh, alebo ho precestovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@domi1512 ktorekolvek :) vsetky boli ocarujuce :) ak si nieco z toho vyberies, mozem ti napisat viac, my chodime vzdy bez cestovky..
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka12321 poslala by si mi prosím link na tie letenky?? :-)
Odpovedať
@domi1512 z akeho dovodu Kubu v tom obdobi neodporucaju?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?