Romantický víkend pre dvoch. Kde je dobré miesto?

Profilova fotka
... chystame sa s polovickou stravit " romanticky vikend " ..proste niekde vypadnut oddychnut si ....k tomu virivka masaze....atd.... kedze nepozname ziadne take miesto ...dam na vase tipy a referencie :-D ;-) ...pozrela som si nieco aj na nete ale ked som videla tie ceny ( skoro ako all inclusive -Egypt ]-( ) .... tak mi snad pomozete a urcite nielen mne ;-) .... diiky :-S
Odpovedať
1
2
Ahoj, tak skúsim niečo poradiť ja ;-) napríklad hotel Permon v Podbanskom. Ubytko je cca. 2000/noc + vstupenka do vodneho sveta priamo v hoteli (odporucam!) 500/os. + nejake dobrotky a vino priamo do hotelovej izby. Je to síce trošku viac peňazí, ale raz za čas prečo nie :-D alebo potom skus rajecke teplice, znami tam boli od piatku do nedele osoba 3000,- v tom boli nejake procedury- masaz, bazen, ubytovanie a polpenzia. Neviem ako teraz, ale boli koncom maja a vtedy este nebola rozbehnuta sezona, ale skus tam zavolat alebo skus aj piestany, viem, ze vela kupelov poskytuje rozne vikendove balicky
Odpovedať
Profilova fotka
Ciao Klaudi,ma to byt na Slovensku? Lebo teraz som videla v nejakom casopise reklamu na Liptovsky Jan (alebo Hradok?! :) no nieco take, urobili tam take luxusne chatky, so saunou, virivkami a tak....je tam nadherna priroda a vsetko, potocik pri chate, proste nadhera...ale neviem presne net adresu, ked chces, ti ju zistim... ;-)
Odpovedať
anulienka: mohla by si aj mne poslať adresu na ten Liptovský Ján (Hrádok)? Pošli mi to do IP.. Chceli by sme aj my tráviť niektorý posvadobný víkend niekde na Slovensku.. ďakujem Katrin
Odpovedať
Profilova fotka
Klaudia, Liptovsky Jan, hotel Avena ma take sluzby... skus avena.sk. My tam ideme zrovna zajtra :-) a potom este avicenum.sk - tam je tych roznych wellness pobytov strasne vela vramci celeho Slovenska.. urcite si vyberies :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Anulienka :-D ano na Slovensku chceme len tak niekam vypadnut a hlavne vypnut lebo mame toho teraz celkom dost aj v robotke aj vybavovacky ;-) snad nas to nabije 8-)
Odpovedať
ahoj moj spoluziak si velmi vychvaloval tie rajecke teplice ale udajne byvaju dost obsadene
Odpovedať
Profilova fotka
cafte, dakujem za tipy-nahodou som sa dozvedela, co som uz davnejsie chcela :-) pikha supis :-)
Odpovedať
Profilova fotka
pikha, potom napis ako bolo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme takyto vikend stravili pred rokom v hoteli Partizan na Taloch - kone, tenis, sauna, bazen, krasna priroda a mnam mnam papanie - co viac mozes chciet ;-)
Odpovedať
v hoteli AVENA je dobre, mávame tam pracovné stretnutia a prebiehajú tam aj školenia. párkrát som tam bola a je to fajn, veľmi pekne je to tam teraz urobené :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme boli so sestrami na tzv. Happy weekende v Piestanoch. Perfektný víkend s kúrami za 4000,-. Mžem len odporúčať. Spali sme v novučičkých izbách na zdravotných matracoch, jedlo bolo dobré a procedúry fakt uvoľnili...
Odpovedať
barunka: kde je hotel Avena? pošleš mi pls. kontakt cez IP?
Odpovedať
Článok sa načítava...
katrin, pošlem ti link na net stránku :-D
Odpovedať
v nedelu sme sa vratili z vikend. romantick.pobytu Rajecke Teplice. Bolo uzasne, zajednali sme si cez rajecku pohodu - "vikend.balik pre dvoch" bolo super, masaze,krasne prostredie Afrodity,vodny svet... vobec tam nebolo vela ludi, krasne jesenne pocasie.... fajn restauracia Marco... Ubyt. sme boli vo vile Viktoria,odporucam.
Odpovedať
Profilova fotka
margaretka a koľko vás to asi vyšlo?
Odpovedať
pozri si stranku turistickeho centra rajecka pohoda tam je tusim 6 vikend. balikov,podla procedur a pod.... co by ste chceli absolovat.
Odpovedať
Profilova fotka
barunka.. no super, sa tesim :-) cappy.. rado sa stalo :-) potom dam vediet. A vidim, ze ty si krajanka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano pikha, som krajanka a tusim je nas tu viac :-) ale uz som odidena do BB...neviem ci navzdy...uz to bude rok...len tak medzi nami - je tu fajn, ale od NR sa neda len tak lahko odvyknut...a je mi tu trochu zima :-) ..esteze ma drahy zohrieva :-) inac viacerym bystricanom sa nitra velmi paci, aj mojim kolegyniam :-) vcera som sa nahodou zoznamila s jednym st. panom - tiez povodom z NR...aj spolocnych znamych sme nasli...svet je maly :-) a nitra je vsade :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Na tomto som bola ja... http://www.spa-piestany.sk/index.php?... Toto je o tom Rajeckom pobyte http://www.rajeckapohoda.sk/verbal/pa...
Odpovedať
Profilova fotka
tu inak je kkopec info o kupeloch a spol. http://www.sunflowers.sk/kupele.php
Odpovedať
Profilova fotka
cappy.. my zas mame v BB rodinu, otcov brat tam takto odisiel. Mozno su BB a NR v istej forme karmickeho vztahu ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
pikha-nieco na tej osudovej pritazlivosti NR a BB urcite bude :-D alebo mozno je to tak v ludoch, ze idu intuitivne za osudom na zapad alebo na vychod t.j. bud BA alebo BB, sever a juh...to bude asi len pre ftakov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D
Odpovedať
Ahojky, odporucam kupele Lucky -nadherna prirodna, prijatelne ceny...fakt velmi fajn...
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznačne hotel Aphrodite - Rajecké Teplice. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
barbora, suhlas ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeej dakujem baby urcite si nieco vyberieme :-D
Odpovedať
Pridavam sa k holkam, ktore boli ci idu do hotela Avena v Liptovskom Jane. Naozaj vyborne sluzby(bazen, rehabilitacie, masaze...) za prijatelnu sumu....vikend okolo 1300Sk na osobu. V okoli sa daju robit krasne tury alebo v zime lyzovat ci ist aj do Aquaparku v Liptovskom Trnovci.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my sme boli na romantickom víkende v kúpelnom meste v Sliači bolo tam super aj služby boli výborné. Super relax.
Odpovedať
Ahoj, ešte by som k tomuto všetkému poradila hotel Kontakt v Starej Lesnej vo Vysokých Tatrách. Je tam Vodný a Saunový svet, jacuzzi priamo v bare, veľký výber sauničiek. Bola som tam, je to super. Stranka je www.hotelkontakt.sk Myslim, ze ani ta cena nie je tak moc, kedze v tom mas uz zahrnuty aj Saunovy a Vodny svet. A Rajecke Teplice su tiez super, vrelo odporúčam. Pekný pobyt. :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?