Svadobná cesta do Karibiku

Profilova fotka
Ahojte kočky. Chceli by sme ísť na svadobnú cestu do Karibiku a tak by som sa chcela opýtať na Vaše skúsenosti, rady, tipy, odporúčania. Zatiaľ sme si ešte nevybrali konkrétnu destináciu tak verím, že nám pomôžete rozhodnúť sa kam. Ďakujem moc krát za každý príspevok.
Odpovedať
Profilova fotka
@gianall Ahoj, my sme boli vlani presne o tomto čase na Kube (Guardalavaca), leteli sme z Viedne, s prestupom vo Frankfurte ... Všetko cez slovenskú pobočku cestovky (TUI). Boli sme 14 dní, all inclusive, 1500 eur na osobu. Tam sme si zaplatili pár výletov, požičali auto... Bol to len 3 hviezdičkový hotel, preto to stálo tak málo, ale služby aj pláž boli skvelé. Bolo super!!!
Odpovedať
@gianall skús dať tuto otázku do skupiny letom svetom, je tam veľa kociek co boli v Karibiku, my na cubu- guardalavaca ideme v marci.. Inak v tej skupine máš aj fotky takze určite chod nazrieť..:)
Odpovedať
Profilova fotka
@leanny, @puffu dík moc ste zlaté
Odpovedať
My sme pred par rokmi boli v Dominikanskej. Je tam krasne, velmi pekne more a biela plaz. Bolo tam v hoteli mnoho manzelskych parov, celkom romanticka destinacia. Ak si viac na pamiatky a histotriu, volila by som skor nejaky mensi hotel na Cube. Pripadne menej komercne miesta - Guadalupe,prip. St. Marteen...Urcite tam budete mat pekne. Len pozor na hurikany.
Odpovedať
Profilova fotka
@gianall ahoj my sa chystáme na svadobnú cestu v septemberi 2014 do Dominikánskej republiky. O dva týždne si ideme zájazd aj zaplatiť - 13 dní all inclusive 1332€ uplne super :) Pôvodne sme chceli ísť na Kubu...ale čítala som viac negatívnych skúseností....ako more je tam krásne ale vraj aj úroveň v 4* hoteloch nie je taká dobrá ako v Dominikánskej, predsa len je tam stále komunizmus...ďalej si myslím že Dominikánska republika je aj bezpečnejšia a je tam menej hurikánov ako na Kube. Avšak ak chcete spoznávať krajinu a chodiť na rôzne výlety Kuba je asi lepšou voľbou, v Dominikánskej si zasa užijete luxus a krásne prostredie a sladké nič nerobenie...u nás vyhrala Dominikánska republika :-)
Odpovedať
Zuzanka ak sa smiem opytat prosim a to cez koho sa ti podaril taky super deal? my svadobnu cestu este riesime, ale s Dominikanskou repoublikou suhlasim
Odpovedať
Profilova fotka
@agira kuk na link, tu sú vyfiltrované zájazdy na náš termín v septembri 13 dní all inclusive, v cene tiež parkovanie vo Viedni zdarma, víza zdarma + česko-slovenský delegát :-) http://airstop.sk/last-minute/dominik...
Odpovedať
Profilova fotka
My sme boli na dovolenke v roku 2011 v Dominikanskej, a mozem len poradit, ze ak sa rozhodnete pre tuto destinaciu, vyberte si dobry hotel. To iste plati aj pre Kubu, aby sa nestalo ze zo svadobnej cesty bude nocna mora. A ked uz ide o Karibik, su omnoho krajsie a menej komercne miesta ako Kuba a Dominikanka. S priatelom sme toho precestovali hodne, ak by si chcela nejake dobre rady, typy, triky, napis IP :) B.
Odpovedať
Profilova fotka
Keby som sa rozhodla pre Karibik, vyskusala by som nieco menej komercne Curacao alebo Martinik, alebo Arubu, alebo aj Jamajku.... To musi byt super :) A btw my uvazujeme o Bali, alebo Mexiko, a mozno skoncime vo Vegas :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?