Tipy na svadobnú cestu v exotike, ale bez nudy.

Profilova fotka
Ahojte. Planujeme s manzelom svadobnu cestu v juli. Povodne sme chceli male divy ale bojime sa ze by sme sa tam mooc nudili.Tak teraz hladame destinaciu ktora vyzera podobne ale je tam zivot aj okrem rezortu.Dakujeem.
Odpovedať
Maledivy su kusok od Sri Lanky a tam sa urcite nudit nebudete ;) a da sa to aj skombinovat
Odpovedať
Kena - kombinacia oddychu na krasnej bielej plazi a k tomu par dni safari. Pre mna zatial jedna z top nasich dovoleniek.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja odporucam Bali. Neviem aky druh zabavy hladate, ale klidne kukni video, mam na blogu. My tiez nemame radi nudu a celodene lezanie na plazi ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem baby. Nakoniec sme sa rozhodli pre bali. @babunka88813 urcite si pozriem. Trosku sa bojim dlheho letu ale nejako to vydrzim dufam:)
Odpovedať
@klaud Bali je tiez super volba - plaze tam vsak nie su biele, ako si hladala, ale nedaleko su krasne Gili islands, kde ich najdes :) Urcite si na Bali prenajmite auto so soferom (vyjde to na par eur za den) a pobehajte cely ostrov. Je tam vela co pozerat a ten neskutocny klud a krasne vone vo vzduchu su nenapodobitelne. My sme na Bali stravili 3 tyzdne a ostalo este mnoho miest, ktore sme nestihli navstivit a urcite tam este niekedy zavitame. Este ak ti mozem odporucit - nedavajte si ubytko s AI, ale stacia len ranajky - jedlo je tam velmi lacne, rozmanite a najma chutne. Tiez vyskusajte miestne masaze (cca 6 eur za hodinovu masaz). A letu sa vobec obavat nemusis, pozries si par filmov, pospis a ubehne to rychlo.
Odpovedať
Profilova fotka
Jej super @iamhappy velmi pekne dakujem za uzitocne rady :)
Odpovedať
@klaud @iamhappy Plne súhlasím, Bali je nádherný ostrov, navštívil som ho už 4-krát, budúci rok sa chystám znova. Mám ho precestovaný krížom-krážom a stále je čo obdivovať. Odporúčam cestovať v období dažďov (október - apríl) vtedy je príroda najkrajšia,dažďov sa netreba obávať, občas prehrmí nejaká búrka a opäť svieti slnko. Na ubytovanie odporúčam letoviská Kuta ( rušný nočný život,kopec barov,obchodov), Sanur (kľudnejší, more je pokojnejšie), vo vnútrozemí Ubud.Odporúčam pozrieť si stránku magickebali.com, nájdeš tam užitočné informácie, prípadne si môžeš vybrať z ponuky výletov. Je to stránka mojej kamarátky, ktorá dlhodobo žije na Bali.
Odpovedať
Profilova fotka
@klaud nebudete lutovat, nam bolo 14 dni malo :)
Odpovedať
juuuj baby provokujete s tymi dovolenkami, dufam ze sa aj nam podari niekam ist..:-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja ak by som si mohla vybrať, tak rozhodne ísť s bubo na Kubu - robia také poznávačky, že prejdeš celým ostrovom a máš čas aj na "plážovanie" - je to tak primerane rozvrhnuté, že ani ťa neuštvú a ani sa nudiť nebudeš... :) okrem toho - cigary, kubánska čokoláda, salsa a rumba v Havane - jeden sen proste :) ako bonus - v BUBO sú tak šikovní sprievodcovia, že presne vedia, čo neminúť a kam sa ísť zabaviť :) u mňa buď teda toto, alebo Rím, či južné Francúzsko - riviéra :)
Odpovedať
@klaud My ideme na Maledivy v druhej polovici juna.... snad sa nudit nebudeme :)
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznacne thajsko, alebo mauricius, srilanka .. @michaelka1987 maledivy sme absolvovali v januari a nikdy viac 😂 krasne vsetko nadherne, ale nemozes robit nic len sa ist potapat a lezat. kedze kazdy rezort je samostatny ostrov tak sa nemas ist kam pozriet ani nic. takze bolo to nadherne, ale pre mna nuda, znova by som nesla :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Thajsko :)
Odpovedať
Profilova fotka
Thajsko je aj môj sen:-) Snáď sa tam raz dostanem!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?