Ahoj, nas to sice este len caka ale mame v cene oslavy aj apartman s ranajkami do postele, tak to asi vyuzijeme :) sice zijeme sami ale aspon sa nebudeme musiet nadranom presuvat prec a rychlo balit veci.
no nám apartmán ako grátis zrušili, a chcela by som spať domka (bývame u svokrovcov) že by som ráno mohla pomôcť svokre lebo budú tu na spiši spať naši aj krstní a moja sestra a sestranice, takže aby som jej pomohla aspon čo to nachystať, závisí aj od toho či sa najeme tu či pôjdeme niekam do reštiky ;-)
ahojte :-) podla mna je najlepsie spat niekde mimo domu, ak vam to ponukaju gratis tak nieje o com a ak nie, tak si to mozete priplatit ;-) my sme spali v apartmane v penzione kde sme mali hostinu a bolo to super, nikto nas rano nerusil, pekne sme vstali a sli sme pomoct doma s cim bolo treba...chcela som sa zobudit pekne v klude pri mojom muzikovi..doma by to urcite nebolo take :-)
lucka06 ved pomoct svokre mozes hned ako pridete domov :-) ale budete mat vacsi pokoj, ked zostanete v apartmane, viem to podla svojej vlastnej skusenosti.
My sme spali v hoteli kde sme mali svadbu ;-) Nad ranom sme spadli do postele zbiti jak psi, takze zo svadobnej noci nebolo nic :-D ale zato potttttom :-D :-D :-D
My sme tiež spali v hotelovom apartmáne, kde sme mali hostinu :-) Bolo tam veľmi pekne :-) Mám aj foto z izby, nedalo mi neodfotiť to, pozrite
http://www.mojasvadba.sk/album/album....
ale tiež sme len ráno okolo šiestej zaľahli a spali ako bábenká :-)
A keby sme nemali apartmán, tak sme rozmýšľali, že určite domka spať nebudeme a že by sme si určite zajednali niekde izbu ;-) Veď to bola svadobná noc :-D