Ahojte, rada by som sa informovala ohladom candy baru. Mam v plane si objednat kolace na svadbu, bez toho aby mi ich nosili hostia(chcem sa vyhnut stresu, celkovo v bytovke s tym velmi nemam kde narabat atd). Chcela by som aby toho boli sucastou nejake kolaciky ako tartaletky, pohariky, prip. sa vyrabaju take tortove nanuky a kolacove lizanky, jednoducho nieco nove, zaujimave...Mohli yb ste mi dat kontakt na niekoho kto to ponuka a mate s nim dobre skusenosti, a je ochotny to aj priniest na miesto konania svadby? Prip. okolie KE, PO a celkovo vychod. Dakujem 🙂
@17kris toptorty.sk - sú z Michaloviec, ale objednávky vozia aj do KE, všetko na mieste hostiny naaranžujú, nie sú s tým vôbec žiadne starosti. Chuťovo top, mali sme ich na svadbe my aj švagriná 🙂
Ja som mala cely Candy Bar od sikovnej Julky z Cukru 🙂 a nemozem sa stazovat, nedavno sme mali rodinnu oslavu a Julka uz nestihala piect takze sme si objednali candy bar z TOPTORTY michalovce a do KE ich doniesli, krasne naaranzovali a boli sme spokojni