Cukráreň Maškrtná Katka, Topoľčany - máte skúsenosť?

Profilova fotka
ahojte nevesty, ake mate skusenosti s touto cukrarnou? cena, kvalita???
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, od Maškrtnej Katky budem mať svadobnu tortu :) veeelmi dlho som premyšlala kam si dať piecť, ale od chvile, kedy som od nej ochutnala tortičky som prestala vahať a hneď som si ju objednala...za nahu tortu pre cca 80 ludi zaplatim niečo okolo 150 € - cena sa mi zda sice dosť vysoka, ale zas pomer cena a kvalita+chuť...nechcem kupiť niečo, čo bude hnusne, margarinove, umele a nikomu to nebude chutiť...takto pôjdem na istotu :) dufam, že som ti trošku pomohla
Odpovedať
Profilova fotka
aj keď ako vidim, asi tortičku už maš aj objednanu, podla toho kedy si sem pisala tento prispevok ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@lienockaa44 ahoj.uz mam objednanu od jednej cukrarky nedaleko Nitry lebo pocula som/ citala na tie Topolcany, ze robi kiksy a tak...tak dufam ze sa podari :-)
Odpovedať
@lienockaa44 ja ani moja cela rodina od maskrtnej katky nikdy nic neobjedname. Dali sme prave jej piect torticku na oslavu narodenin kedze robi krasne veci , aspon sa tak prezentuje.. Chceli sme fondan nejake postavicky malinovo cokoladovu plnku a hlavne ziadne zive kvety. A co nam dodala? tortu napatlanu dakym zltym kremom s kupovanymi marcipanovymi postavickami z odchodu .. to sa este dalo prezit ak by to chut zachranila .. no zial cela rodina krivila usta nad rozpadajucou sa maslovo ribezlovou plnkou... 50eur to stalo takze maskrtnej katke never more a moze sa prezentovat ako len chce uzasne
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
@lienockaa44 ahoj, mozem sa opytat, ci si bola s tortou spokojna? :) rozmyslam, ze by som si tiez u nej dala robit a trochu ma prekvapili tie negatovne komenty.... dakujem :)
Odpovedať
ja som bola minuly rok na svadbe, kde boli kolace od maskrnej katky a boli vynikajuce - vsetky :-) boli tam nejake cheescakes, makova torta, nejake male kolaciky a vsetky boli naozaj vynikajuce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanica ahoj :) torta od maškrtnej Katky bola vynikajuca - všetci hostia si chvalili - mali sme nahu poschodovu tortu s ovocim a na vrchu poliatu čokoladou, plnenu pribinačikovou plnkou a mascarpone. Bola naozaj chuťovo vyborna a aj krasne vyzerala :) dokonca mi ju na požiadanie doručili priamo do kulturneho domu, kde bola hostina, takže som s tym nemala žiadne starosti. Ja určite odporučam 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanica a ešte info ohladom ceny ak by si chcela - za 3.poschodovu nahu tortu pre 80 ludi sme platili 120 €
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?