ahojte nevesty, rada by som si dala poradit kde pecu chutne kolaciky za dobru cenu, pocula som ze Velky Saris ale ze sa pohorsili, potom aj Zupcany, Gregorovce, Dulova Ves, ..kolko vychadza cena za ks? Neviem sa rozhodnut, chcem aby boli chutne ale aj primerane cenovo....do 0,27/ks. dakujem
Ahoj,my sme objednávali v Župčanoch...mám s nimi veľmi dobré skúsenosti,už viackrát sme u nich dávali robiť na oslavy a každý bol spokojný a my hlavne aj s cenami..U nás v Širokom málokedy majú čas,keďže ich pečú doma,aj keď koláče pečú veľmi dobré a hlavne pani Pošiváková.
@nikolla2 my sme mali koláče z Gregoroviec a mám s nimi takúto skúsenosť:
po našej svadbe otec zobral plnú krabicu do práce, jeden kolega ochutnal, oblízal sa a len sa opýtal: "z gregoroviec, čo?"
Normálne podľa chuti spoznal zdroj :) sú výborné a bola som tam osobne pani cukrárka si dáva záležať na kvalite každej suroviny.
@dominiqwa Ahoj,nemám na ňu kontakt ale počula som,že už nepečie lebo je chorá ale neviem to na isto.My sme objednávali v Župčanoch cca 0,25-0,35 zákusok a sú výborné.
super dievčatá, Ďakujem za rady. Ja mam svadbu v Máji 2017 a tiez teraz všetko chystám .
Budem mať v Soraya a priestory sú krásne. Nové. Ohľadom koláčikov... podľa vaších recenzií som bola rozododnuá že chcem z Gregoroviec, ale som si pomyslela že zavolám známej ktorá mala úžasne koláče na svadbe. A ona mi tiež povedala že mala z Gregoroviec.
@natasam90 zarezerovali ste si koláčiky u p. Tomečkovej? koľko stojí jeden kúsok? Ja som si tiež dala zarezervovať cez známu, ktorá ju pozná no nevedela mi povedať koľko stojí kúsok. Ďakuejm :-)
@alayapo určite Vám odporúčam cukrárenskú výrobu Hana Cakes, mali sme od nich celý candy bar. Chodia to aranžovať na svadby a koláčiky chutili skvele, hostia si ich veľmi pochvaľovali. ;-)