Kedy objednať tortu a zákusky

Profilova fotka
zdravím, chcem sa opýtať skúsenejších. Koľko pred svadbou ste cca objednávali svadobnú tortu a zákusky? Svadbu máme v apríli 2024 takže som to chcela začať riešiť v december/január ale ževraj je to neskoro a mala by som objednávať už teraz. Ako ste vy objednávali? ďakujem za odpoveď.
Odpovedať
ja som volala priamo do cukrárni odkiaľ to chcem (neberiem z jednej) a všetky chcú záväzné objednávky najskôr mesiac dopredu ale stretnutie o tom, aké budú koláče sme už mali. Mesiac pred sa spraví len konečná obejdnávka a dohodne sa dátum vyzdvihnutia. Ak si nie si istá, zavolaj si do cukrárni, choď si ich vyskúšať, zabav sa. A bonus mnohým stačí aj týždeň.
Odpovedať
My sme si najprv vyhliadli cukráreň, ochutnali sme zákusky a potom sme sa ozvali manažérke, že by sme mali seriózny záujem a či by mala vtedy a vtedy voľný termín. Svadbu máme v septembri a s manažérkou sme sa stretli koncom júna. Tam sme už dohodli všetko. V podstate už sme vedeli koľko ľudí príde, čiže sme sa už s ňou vedeli dohodnúť aj na presnom počte zákuskov. Ešte v ten deň nám poslala do mailu kalkuláciu našej objednávky a vyplatili sme aj zálohu.
Odpovedať
tak podla mna to skutocne nie je neskoro, ale ono to zalezi aj od samotnej cukrarne, pretoze vsade to funguje inac 🙂 kamaratka vybavila tortu este mesiac pred svadbou, lebo to mali cele take narychlo.
Odpovedať
@darinita55 Tak to je jasne, ked je svadba narychlo a nie naplanovana mesiace dopredu, tak proste nemas na vyber, zhanas o 106 ako sa da. Niekedy mas stastie, ale niekedy zase vobec nie. Je to risk.
Odpovedať
Kludne to mozes podla mna zacat riesit uz teraz. Radsej skorej ako neskoro. Vsak nemusis este zadavat presne mnozstva a vsetko vyberat. Ale tak budes mat aspon predbezne termin dohodnuty a aj cukrarky sa budu vediet na to lepsie pripravit, aby si aj ostatnu robotu vedeli rozvrhnut.
Odpovedať
u nas maju niektore cukrarky vybookovane svadbobne terminy dost dlho dopredu. vsak za opytanie clovek neda nic.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?