Koláče po obrade keď je COVID

Dobrý deň a ahojte. Chcela by som sa opýtať, ako je to s koláčmi po obrade v danej situácii. Teraz, keď sú určené hygienické opatrenia, nie je možné chodiť s krabicou so zákuskami a ponúkať koláče a tiež je to asi aj s pálenkou (aj keď tam by sa dali použiť jednorázové plastové poháriky). Prosím o vaše skúsenosti a názory. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Segra sa vydávala 02/2021. Mali sme aj fľašku aj koláče. K pálenke boli umelé poháriky aby mal každý svoj. takže nevidím v tom problém.
Odpovedať
Ahoj, pri svadbe, kt. bola teraz v apríli na našej ulici úplne rovnako ako píše @cisielko - boli aj koláče aj pálenka s plastovými štamperlíčkami. Kto nechce a bojí sa si vziať nemusí.
Odpovedať
@sunygirl @sunygirl Ahoj. Pálenka je predsa dezinfekcia 😄.... ale nie srandujem, čo s pálenkou ešte neviem ale teda koláče ktoré budeme rozdávať tým ľudom, ktorí nie sú svadobčania a budú pri kostole máme vyriešené tak, že sme kúpili take maličké krabičky kde sa zmestia dva a to budeme mať normálne v krabici a budú si to brať tak pekne hygienicky zabalené 🙂 ale inak ja toto vôbec neriešim nevidím v tom nejaký problém teda minimálne nie v tých koláčoch aj keby si každý zoberie do ruky
Odpovedať
@sunygirl tiez si myslim, ze by s kolacmi nemal byt problem. ved kazdy si zoberie do ruky a zje a co sa tyka palenky, tak treba poriesit jednorazove pohariky a uplna pohodicka tiez.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?