Koláče samé koláče

Ahojte žienky (nevesty) chcem sa opýtať aké druhy koláčov sú vhodné na svadbu??Mám nejaky výber ale stále som si nie ista...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem mat klasiku ako v cukrárni maju. Napr: cokoládová roláda, bratislavské a dobosové rezy, orechové kosíky, kokosové gule, puncové rez, kavové zrno, sviezenka......
Odpovedať
Profilova fotka
Skúsené cukrárky najlepšie vedia čo sa pečie na svadby. Vôbec sme si nevyberali koláče, objednali sme mix plus 2 škatule suchého pečiva.
Odpovedať
Dobrý deň,ja pekávam na svadby, a väčšinou si vyberajú klasiku, z rezov dobošový,punčový,medový,kokosový,citrónový,sunquickový,bratislavský,kávová kocka,kokosový so sušením mliekom,kokosová roláda,čokoládová roláda,parížske rožky,kokosky,linecké,ľadovky,orechové srdiečka,čokoládové kolieska,košíčky,griláž,makové kvietky,snehové trubičky,fúkané rožky. Snád som pomohla
Odpovedať
Ďakujem zienky :) trochu sa musím nad sebou zamyslieť ja vôbec niektoré koláče nepoznam :/ ešte raz vďaka niečo si isto vyberiem
Odpovedať
@slm123 my sme mali tiež po väčšine len takú klasiku a hlavne také, ktoré nám chutia. Ako sú: punčové rezy, kokosové rezy, čokoládová roláda, kávové zrná, penové zákusky a potom suché pečivo. Tie lepené z lekvárom a ešte také kokosové guľky, niečo ako rafaelo
Odpovedať
Profilova fotka
Fuuha to sa asi ani neda len tak vyselektovat. Najlepsie bude ak vezmes ako sa to hovori z kazdeho rozku trosku aby si mala co najviac druhov a tak ulahosid pomerne kazdemu. Kazdy si tam najde presne taky ako mu je po chuti. No zamerala by som sa hlavne na rolady, gulicky, rezi, kavove zrna a no tak nejak. hlavne nezabudnut aj na slane kolaciky a tycinky. Tie maju ludia tiez dost v oblube :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?