Kolik stojí svatební dort?

Ahoj všem prosím o zkušenosti se svatebním dortem, cukrářka mi řekla sumu 15Eur/kilo dortu - jaké jsou Vaše zdroje? :) Děkuju
Odpovedať
Profilova fotka
Ja pečiem síce nie na kilá, ale keĎ sa to spriemeruje, tak to vychádza tak 10-11 EUR za kg, okres Trnava
Odpovedať
No presne aj u mňa tak vychádza 10-12eu za kg Košice
Odpovedať
tu je to okolo 10-12 € za kilo .okres NITRA
Odpovedať
Prievidza čo som sa pýtala tak 10€/kg.
Odpovedať
Profilova fotka
okres Topoľčany 10e/kg
Odpovedať
Nie je kilo ako kilo 8-) , v priemere je to naozaj okolo 10-15 eur, záleží na cene vstupných surovín, inú cenu má vanilkový pudingový krém, inú krém s mascarpone a čerstvými jahodami. Tiež sa cena odvíja od náročnosti zdobenia - ak je okolo každého poschodia torty omotaná stuha a na vrchu zapichnuté prstienky, výzdoba trvá 10 minút. Ak je torta zdobená ručným maľovaním, alebo je na nej množstvo kvetov, ktoré sú na nerozoznanie od živých, cena bude vyššia. Popýtaj sa viacerých a potom sa rozhodni.
Odpovedať
presne tak a najviac roboty dajú tie dekorácie
Odpovedať
Plne súhlasím s maslenkou . Záleží aká je torta veľká , z čoho pečená, aké suroviny sú použité. Vôbec si maffinka nepriložila foto alebo inšpiráciu, akú by si chcela tortu. Tiež záleží poviem to od stupňa úrovne ako je torta upečená. Vzhľadovo, chuťovo. Tvrdím, že nie je torta ako torta. Niektoré na mňa pôsobia, že sú upečené a nazdobené naozaj na kolene. Takže treba si overiť kvalitu a potom sa vyjadrovať k cene. Takto sa to nedá objektívne. Niektoré torty by možno niekto nechcel ani zadarmo..... Pozri si ceny len doplnkového materiálu v e-shopoch. Rôzne podložky, výstuže, pomôcky na zdobenie. A to sa ešte ani neotvorila ani pečiaca rúra ....!!!???? Práca hand made, zladenie ...... Vrátim sa na začiatok nevidíme ako má torta vyzerať, tak debata o cene je scestná a prinajmenšom zavádzajúca. Ak by to bola torta náročná ( niekedy na oko jednoduchá skrýva v sebe náročnosť v zručnosti) možno by som Ti napísala, že je hodna aj 20 eu/kg.
Odpovedať
Mne povedala cukrarka 10 - 12 eur za kilo, podla narocnosti
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?