Koľko koláčov pre 80 ľudí?

Ahojte, potrebovala by som poradit, kolko kolacov staci objednat pre cca 80 ludi? vobec nemam sajnu a uz vobec neviem ako s vysluzkou. dakujem.
Odpovedať
Na svadbu sa odporuca 4-5 ks na osobu, no odporucam to velmi so sladkym neprehanat. Nie kazdy si da kolac, plus budes mat aj tortu. Nam ostalo strasne vela kolacov.... Do vysluzky sme davali 2-3 ks na osobu.
Odpovedať
Na hostinu 4-5 ks na osobu a vysluzka 25ks na osobu + z torty :-) my budeme davat tak :-)
Odpovedať
podobna tema tu uz je viac krat: http://www.mojasvadba.sk/forum/darcek... http://www.mojasvadba.sk/forum/svadob... zavisi od zvykov, financi
Odpovedať
Ahoj,my sme mali 90 ludi,objednali sme 2100 ks +cca200 este doniesli krsni. A vyslo nam to akurat,len sme zabudli pokrajat torty a hlavne tie pozvysovali (aj ked do vysluzky niektori dostali) No a ratali sme tak,ze najskor som si povedala,ze komu budem davat vysluzku a kolko asi,tak sa to zaokruhlilo na 50 krabiciek po 20ks,tam sme zaratali i susedov,samozrejme + torty niektorym (krabicky). Potom 200 ks ku kostolu na rozdavanie. Do saly sme ratali 600 ks. Do prace som ja brala 150ks,manzel 50 al 100,neviem uz presne.no a nieco mat este doma,na odobierku a na dalsi den. Ale su aj torty,slane.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?