Pečenie svadobných perníkov na 29.8.2015

18. sep 201780

Mám záujem o vyhotovenie perníkového srdca plneného cca 100 kusmi perníčkov (každý zvlášť zabalený v celofáne), pričom by všetky perníčky nemuseli byť uložené v srdci (viď foto). Tak kto s na to dá? 😉

Ďakujeeem

• Ahoj viem ti odporučiť úúúúžasné cukrárky kt. ti takéto niečo dokážu vyčarovať no jedna je z Paty (pri Nitre) a druhá z Trenčína. Ak by si nikoho nenašla napíš mi a ja ti pošlem kontakt 😉 🙂

• Ahoj selinnka prosim mozes posunut kontakty? @iwkav  dala sisi to robit, kolko to cenovo vyjde? Dakujem obom 🙂

• @boredka  Ahojky, 60 srdiecok a krabica vyslo 70 e. Boli kraaasne

• Sponzor fóra
  • Ahoj @boredka , tu je kontakt na Tonku, je úžasná a robí nádhernú prácu: http://medovniky.artmama.sme.sk/user/3428/contact_form pozri si jej prácu pod obrázkami 🙂 😉 a pani Máriu ešte pohľadám - neviem ju narýchlo nájsť 😉

• Aaaaaa už ju mám, tu je pani Mária Muráriková - majsterka sveta v medovnikarskej tvore 😉 - jej diela sú niečo prekráááásne 🙂 😵
    http://www.tnos.sk/remesla/medovnikarstvo/maria-murarikova.html?page_id=2111

• Ahojte dakujeeem 🙂

• Ahoj, ako je možné že som tu našla fotku mojej torty? čo tak opýtať sa či si ju môžeš požičať?
    a áno dá sa o čo si mala záujem, stačilo mi poslať správu tam odkiaľ si si tu fotku stiahla bez opýtania!!!!! 😠

• Ahoj, mám ju od Mišky M. A nie, vtedy si nemohla, lebo si myslím práve rodila... =( Preto som zháňala náhradu...

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Predaj rôznych papierových a plastových krabíc na svadobné koláčev poschodové torty, bábovky a výslužky. Papierové košíčky, papier na pečenie.
    Spoločnosť ktorá vám dodá vína na Vašu svadbu podľa Vašich prianí
    ...a po svadbe Vám radi pripravíme vínko pre vašich hosti na Svätý krst 🙂

Milí sladkožrúti, máme tu pre Vás najlepšie sladké dobroty v širokom okolí. Nech sa páči, pokochajte sa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov