Ahojte nevesticky, nepoznate nejaku dobru cukrarku, co by vedela upiect penovu tortu? Niekto ju pozna aj pod pojmom sucha torta. Slaha sa nad parou a potom sa necha vysusit. :-)
Ahoj, viem, ze jeden z mojich byvalych kolegov si taku necha spravit ako svadbonu. Ale bude sa zenit tusim v Banskej Bystrici a ma na to tetusku, z nejakej dedinky odtial tusim. U nich sa tie susene pusinky volaju pusaare. A z rovnakej hmoty sa potom roby torta.
Je to torta bez cesta, miesto cesta je taka akoby pena, vyslahana nad parou, medzitym je plnka. Je vhodna aj pre ludi s bezlepkouvou dietou.
Ja osobne si radsej dam taku normalnu. ;-)
teraz kukam, ze samera uz mala penovu toru, tak naco hlada dalsiu? iba pomlsat? no dala by som si aj ja :-p svokra musela drahemu na narodeniny (zaciatok decembra) dat vyrobit penovu tortu, (lebo zo svadobnej sa mu moc neuslo) za vikend sme ju celu "zozrali" :-D
a co sa mne stalo vcera???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FURT SOM KUKALA A PATRALA PO TYCHTO TORTACH? A KED SOM PRISLA DOMOV? TAK SOM MALA TAKU CHUT NA SLADKE A PRED OCAMI LEN TORTY. hups caps lock....... a nic sladke som nenasla, tak som malemu slohla tri piskoty :-(
Najlepsiu penovu robi moja babka :) Bude nam ju pripravovat aj na svadbu... a kedze na nasej svadbe budu 3-ja 50-siatnici (teda budeme oslavovat aj 50-atky), tak bude mat penova torta tvar päťky a nuly :)