Svadobné koláče z cukrárne v Bratislave

Mam na vas taku prosbu, ci by mi niekto neposunul konktakt na nejaku cukrarku ( nie drahu) v BA alebo blizkom okoli. Bola som aj na SOU Farskeho a vobec to nie je lacne, napr. puncovy rez je tam drahsi ako v obycajnej cukrarni. Dakujem Andrea
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali zakusky z danely. ale tam nie su ceny. oni su tak dost schovani, je to taka cukraren v trnavke, v rodinnom dome, ale pecu uplne fantasticky. no a ceny svadobnych zakuskov sa pohybuju v priemere okolo 8 korun. neviem, ci je to lacne, ale aj keby nie, tak to za to stoji. my sme ich jedli potom este tyzden, lebo som to s mnozstvom trochu prepiskla :-D ale stale boli super. takze odporucam.
Odpovedať
Profilova fotka
azalka, prosím ťa, koľko ste mali zákuskov a koľko ľudí? prípadne - koľko asi ostalo? urobili ti v danele presne to, čo si chcela? dík za odpoveď
Odpovedať
Profilova fotka
spravili mi presne to, co som chcela. este aj vysluzky pobalili. mali sme 78 ludi (+po 2130 mali prist dalsich 12 hladnych krkov :-) ) a objednala som 450 kusov zakuskov. zostalo ich pomerne dost. presne Ti nepoviem, ale odporucana davka, co su 4 ks na osobu, by urcite stacila. totiz vela ludi este donieslo torty a draheho krstna priniesla este dalsie 2 skatule zakuskov. takze toho bolo az moc. tak ale lepsie, ako keby nebolo co dat do ust :-D
Odpovedať
andrea, my sme nasli cukrarku v rodinnom dome v Raci. Sestre tiez piekla na svadbu. Maju jednotnu cenu na vsetky zakusky 7,50-. Torta 4 poschodova nas tusim vyjde okolo 1800 Sk. Neviem presne, ale asi tak nejak.
Odpovedať
Profilova fotka
ja chcem dať po jedle dezert, 4 ks zákuskov + 2 torty. teda 7 porcií na osobu. mojej mame sa to zdá byť málo (?!?!). no čo sa budem rozčuľovať.... a pls. - dala si si u nich robiť aj slané? a aké torty (+ koľko poschodové) si mala? ď.
Odpovedať
Profilova fotka
mala som 4 poschodovu, za 2000, s takym tym vodopadom z ruziciek... bordove a sem tam biela, hodim do albumu, ked ju najdem na fotke, teraz som totiz zistila, ze nas hlavny fotograf ju nenafotil ]-( spodne poschodie sa v ten den nezjedlo. no a okrem toho som objednala aj podkovicku a stvorlistok, ale tie sa ani len nenacali. okrem tej 4-poschodovej sa nejedla ziadna ina torta. povedz mame, ze to bude az moc. slane sme mali jednak z kralovej pri modre, take super pagaciky, tiez dlho vydrzia, ako cerstve, no a potom este z trznice na trnavskom myte, z tej predajne co je hned pri vchode od elektriciek. sme objednali 5kg takych super syrovych tyciniek, trocha zostala, ale to sa dorazilo v pondelok v robote ;-) neviem, ako budete mat vy, ale my sme mali predjedlo, polievku, hlavny chod, potom svedske stoly a o polnoci kapustnicu. pri takomto mnozstve jedla ludia urcite 7 zakuskov nezjedia.
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mať večeru (obrad je o 17.00), teda predjedlo, polievku, hlavne, dezert, potom studený a teplý bufet. a v tom teplom budú pečené kurence a rezne (ženíchove milované), možno nejaká zapekaná zelenina (nevestine milované;), ryža, hranolky atď, takže by to malo byť ok. aj ja si myslím, že sladkého bude bohate stačiť, veď bude teplo a bude sa piť alkohol, kto by sa celý večer napchával zákuskami?? (najväčším konzumentom by som bola ja, ale asi nebudem stíhať) :-) a do výslužiek sa mi najprv zdalo 10 ks málo, ale som si povedala, že veď nie som povinná zásobiť zákuskami ešte aj známych mojich hostí... dostanú 10 ks v krabici s obrázkom a fľašu vína a nemienim sa tým ďalej stresovať.... (teda, ak niečo zostane, dohodíme, ale inak balenie výslužiek chcem nechať na cukrárky.)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme mali veeeeeeeela zakuskov a pojedli sa do jedneho vsetky. bolo ich 26 prepraviek takych tych zeleninovych...60 ludi na hostine. pojedli sa skutocne do jedneho, respektivne podarovali sa vo vysluzkach a ppodakovaniach. mali sme aj slane tycinky. na stoloch bolo dost, asi tak po 3 ks na osobu a potom sa prikladalo, ale nezjedlo sa vela. a mali sme 3 torty, ktore sa ani nenacali, takze asi tak. ale ja som si potrpela na zakusky, piekli sme ich sami.
Odpovedať
K tej DAnele, my sme si tam davali piect tortu aj zakusky, torta 4 poschodova nas stala 2400 sk plus 400 sk za figurku na tortu a zakusky na hostinu 320 ks nas vysli 2450 sk.. cena za kus sa pohybuje od 6 sk do 10 sk, cennik Vam daju priamo v cukrarni, lebo tam su ine ceny v cukrarni a ine, ak pecu na svadbu. Vyhoda je, ze kolace na vysluzky balia hned do krabic... len si skontrolujte, ci nemate velmi zababrane krabice od cokolady potom :)) Pecu dost velke zakusky, ale su dobreee.:)
Odpovedať
baby mne sa tie ceny zdaju nejake prehnane...neviete o nejakej cukrarnicke zahrabanej v Petrzalke???
Odpovedať
Kusok od BA, v okrese Galanta - Horne Saliby maju skvele zakusky. Cena je 5 SK/ks Vola sa to cukrarenska vyrobna Jakubec ;-)
Odpovedať
maciatko, cukraren EMO v Petrzalke, kontakt ti poslem IP
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
baby, mate niektora dobre skusenosti s tou cukrarnou Emo v Petrzalke, mali ste od nich aj torty?
Odpovedať
ja som tam bola len pre cennik, na torty si uz nepamatam, ci maju katalog alebo nie, ale vtedy ked som tam bola, ho tam urcite nemali. Ale kamoska vravela, ze oni si do roboty od nich objednavaju zakusky na akcie a ze su dobre.
Odpovedať
baby nemate niekto skusenosti s cukrarnou Dobrotka v Malackach?uz tam mam objenanu tortu a obavam sa jej chuti.aj ked sa chvalia ze piekli tortu pre Superstar...mam obavy
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Odpovedať
Baby nemate nahodou kontakt na uciliste Farskeho? Viete mi prosiem dat nejake info aj ohladom ceny? alebo este sa tu spominala dubravka. Dakujem.
Odpovedať
rebeka dubravka http://www.svsba.sk/www/index.php?id=... farskeho http://www.svsba.sk/www/index.php?id=... :-) dufam, ze ma admini nezmazu :-)
Odpovedať
emjee: dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahoj nevie mi niekto poradit dobru cukraren na pecenie kolacov na svadku v okolo tvrdsin, trstena al. namestovo? diky
Odpovedať
Profilova fotka
chcem sa spytat, SOU Farskeho asi v lete nepecie, co? kedze je to skola, asi maju prazdniny, vsak...
Odpovedať
nepecie, uz na junove svadby bol problem sa s nimi dohodnut
Odpovedať
Profilova fotka
to: babulina dokelu... :-( ...asi budem musieť začať hľadať znovu...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
nepoznate vyrobu dobrych klasickych kolacov z kysnuteho cesta? :-) nechceme vsetko nechat na nasu babicku... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
kto sa chysta piect a chcel by orechy ocistene balene po 1/2kg, viac cez IP
Odpovedať
Ahojte! Neviete mi niekto poradit nejaku dobru cukrarku, ktora ma aj rozumne ceny, z okolia TV. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby ,mate skusenosti s cukrarnou Macek? pocula som ze hotel Kamila od nich bere a budeme tam mat svadbu tak rozmyslam ci necham na nich nech vybavia - o starost menej,alebo mam hladat inde, rada by som vase skusenosti Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte,je tu niekto z Kosic?
Odpovedať
Profilova fotka
;-)
Odpovedať
Ahojte chcem sa spytat kolko druhov kolacov ste mali na svadbe a kolko toriet na stoloch. Dakujem
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?