Zákusky do krabiciek

Koľko sa dava do krabiciek zakuskov?
Odpovedať
Profilova fotka
Pozrite si iné diskusie ktoré sa tomuto venujú, nezakladajte nové. U nás sa dava okolo 15-20 podľa toho akej veľkej rodine alebo susedom.
Odpovedať
mne bude krabičkovať zákusky moja cukrárka. Má to rozdelené podľa počtu osôb v domácnosti, pre 2-3členné dáva 8-10 zákuskov, pre o niečo väčšie rodiny dáva 10-15 zákuskov. Robí aj veľké výslužky pre cca 18 ľudí, kde je zákuskov okolo 30. Podľa mňa to bohato stačí. Veľa zaváži aj kedy budeš mať svadbu, my v lete, takže ja veľké výslužky robiť nebudem určite.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mam krabickovanie u cukrarky, nakazala som po 15 všade (ale asi sa vojde len 10 - 12 do krabicky - sú menšie ako som čakala 😂) tak kto bude sám, pripadne dvojica, dostane 1 krabicku, kto viacerí s deťmi a tak, tak dve krabičky. Ale zase my mame dosť ubytovaných takže ráno po svadbe ešte dostanú torty a tak..
Odpovedať
Nám krabickovali rovno v cukrárni, asi 12-15 kúskov tam bolo, nedelili sme podľa počtov ľudí v rodine, proste som povedala cukrárke, nech dá rovnako,aj suché aj plnkove (doboska, puncak) my sme mali klasické zákusky.
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme dávať dva kusy torty a cca 6 koláčov pre jednotlivcov/dvojice a pre viac členené rodiny 2ks torty a 10 koláčov
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?