Zhanam cukrarku na nahu svad.tortu a kolaciky do candy baru +slane pagace (5.5.2018 KE)

Ahojte, na termin 5.5.2018 zhanam cukrarku (za dobru cenu prosim), ktora by nam spravila jednoduchu nahu tortu + nejake kolaciky (muffiny, cheesecake, pudingy) do candy baru. Budeme mat cc 60 ludi, takze to mnozstvo netreba velke Dakujem :)
Odpovedať
Ak na niekoho natrafíš, tak daj vedieť :), my sme mali rezervovanú top slečnu v okolí, no bohužiaľ to kvôli zdravotným problémom musela zrušiť :-( , a čo sme googlili, hľadali.. v KE je to ozaj chabé (alebo majú slabý marketing, a nie je sa o nich ako dozvedieť) za premrštené ceny, no každopádne držím palce :-)
Odpovedať
@sofkabarbie pozri na stránke wwwtortyodmamy - sú tam cukrárky rozdelené podľa krajov, pozri si v galérii ich prácu, určite niekoho nájdeš, máš more času.
Odpovedať
Ahoj @sofkabarbie, uz si niekoho nasla na tu tortu? Tiez hladam cukrarku na "nahu svadobnu tortu" resp. nechcem mat z marcipanu. Dakujem. Na www.tortyodmamy som uz bola, ale zatial neuspesne...
Odpovedať
Ahoj.mozem odporucit cukraren sladky domov v kavecanoch.my sme od nich brali komplet kolaciky na svadu aj do cake baru,pudingy a aj nahu svadobnu tortu a boli sme maximalne spokojni 🙂
Odpovedať
Ahojte Nie este sme nenasli a, v hladanie som stopla momentalne lebo nemam na to cas Ale dobre ze si prippmenula lebo budem hladat znova :)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@01tatianka zalezi od ceny :)
Odpovedať
Ahojte, este niekto? dakujem
Odpovedať
@sofkabarbie ja som našla túto skvelú cukrárku v KE (Jazero), budem mať od nej také "modernejšie" dezertíky https://www.facebook.com/candydcakes/...
Odpovedať
@6myska dakujem Aaka je cca cena
Odpovedať
@sofkabarbie na každý typ dezertíka je rôzna, napíš tej holke a ona ti všetko pošle
Odpovedať
Dobry den. Radi Vam zabezpecime realizaciu candy baru spolu aj so svadobnou tortou. Kludne nas kontaktujte na nasej facebook stranke Top Mariage.
Odpovedať

Odpovedať
@topmariage Dobry den, poprosim zaslat cennik dakujem
Odpovedať
@topmariage aj ja by som prosila cenník, vďaka
Odpovedať
Do candy baru by sme radi: 2-3 cheescakes, mini dezertiky (tiramisu, kremiky s ovocim), cca zopar muffinov a cupcakes.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lenemmka písala som ti správu, prosím ťa o info :-)
Odpovedať
Dobry den. Cena za kus je 2.5 bez ohladu na to o aky kolačik ide :D
Odpovedať
@topmariage zdravim Aj cheescake? Mozte mi dat viac info do sprav
Odpovedať
@topmariage dobry den mozete mi poslat ponuku ake kolaciky robite do candy baru? A cennik? Dakujem
Odpovedať
@patka182 dobrý deň. Píšem Vám ss
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?