Aké kvety na výzdobu stolov?

Profilova fotka
Nevestičky, aké kvety si dávate na stoly? Počula som, že kaly sú pohrebné kvety, ruže sú zase drahšie...čo vydrží a príliš nevoní? ;-)
Odpovedať
Ja som vsadila na mix kvetov v zltej a bielej farbe a tym padom som mohla pouzit aj drahsie ruze, frezie aj lacnejsie chryzantemky... a dobre to cele vyzeralo. Myslim, ze mixom kvetov nic nepokazis. Aj kytica nebola len z jedneho druhu kvetov. Velmi mi zalezalo na tom, ze to nebudu umele kvety na dekorovanie, ale ziva priroda, vysledok bol fakt dobry. Kvety sme mali naaranzovane vo vysokych martini poharoch. Na aranzovanie sme pouzili aj citrony. Este nemam vsetky fotky, ale skusim sa k nim dostat a pridat ich do mojho albumu cim skor...
Odpovedať
Je pravda ,že kaly boli v minulosti považované za smútočné kvety podobne ako chryzantémy ,ale to už dávno neplatí a dnes sa oboje používajú bežne do svadobných kytíc.
Odpovedať
Profilova fotka
ja planujem kombinovat biele lalie, jemne fialove orchidey a zlte frezie:)
Odpovedať
Profilova fotka
Môžete skúsiť aj originálne a neopozerané ovocné kvety - Chutné kytice, na ktorých si hostia aj pochutia a nepôjdu na druhý deň do koša. Chutné kytice vyzerajú úchvatne hlavne na okrúhlych stoloch, pripravujeme teraz fotografie z jednej nedávnej veľkej svadby.
Odpovedať
bola som na jednej svadbe, kde bola vyzdoba z mixu kvetov, ale prevladali hortenzie a bolo to naozaj krasne. neviem ale v akych cenach sa pohybuju a co vsetko to obnasa.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
ahoj, a co tak marcipanove kvety, ja rozmyslam nad nimi , lebo uz ma upozornovali a stalo sa, ze kvet povadli do dna, takze ja rozmyslam, ze dam marcipanove kvety, len dufam, ze mi ich hostia nespapaju :-)
Odpovedať
@missjohanes ako si ich aranzovala??? lebo ja rozmyslam nad marcipanovymi kvetmi a to myslim vazne :-)
Odpovedať
@chutnekytice a ja zase rozmyslam nad marcipanovymi kyticami, moja znama vyraba nadherne, ze ich na prvy pohlad nerozoznat, neviem, ci ste sa s tym uz stretli, ale neviem, ci sa mi nebudu smiat, ale chcem, aby mi to ostalo na pamiatku
Odpovedať
Profilova fotka
@julichen nestretla som sa zatial s marcipanovymi kvetmi ako svadobnou vyzdobou, ale ak budu pekne a bude to cele zladene, preco nie ;-)
Odpovedať
jasne len neviem ako to zladit, musim sa este poradit, ale ta pani isto vyraba prenadherne :-)
Odpovedať
@julichen pozri si moj album zo svadby, najlepsie uvidis :) boli vo vysokych poharoch na stopke, kombinovali sme ich s citronmi, kedze sme mali zltu vyzdobu...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?