Ako by sa dalo doladiť táto svadobná výzdoba?

Ahojte nevesty, mam na vas taku prosbu :) Viete mi poradit nejake prijemne doplnky k vyzdobe tejto miestnosti, nieco jednoduche a pekne? Povodne som chcela vyzdobu velmi jednoduchu, ale teraz sa mi to zda, ze to ani nie je svadba, proste chyba tomu smrnc :D Stolicky mame v restauracii cierne, ale urcite nechcem davat navleky ani nic podobne, tie ostanu tak ako su. Vyzdobu som si vybrala tuto do zlata (uz maju len hnedu a modru a bielu, tie sa mi nepacili), to zabezpecuje hotel. Na stoloch bude vo vazickach gypsomilka s 1 zltou gerberou, pred rodicmi budu kyticky maminiek a pred nami miesto ikebany moja kytica, ktora bude z toho dovodu vacsia. Jedine co ma napadlo ze si donesiem stojan na obraz a dam tam taku nastenku s nasimi fotkami z Ikei :) Dakujem pekne za rady :)
Odpovedať
@lili1990 môj osobný názor - v jednoduchosti je krása.. podľa mňa úplne stačí akosi si to naplánovala.. my sme to mali veľmi obdobne - dokonca si neviem predstaviť, kde by som ešte dala kytice mám na stôl :D mali od nás tiež, ale bokom na stole s ostatnými kyticami... ja som mala tiež gypsu a ružu, svietnik, miesto ikebany (osobne sa mi to nepáči, podľa mňa by mala vynikať nevestina kytica a nie ikebana) som mala svoju a nie veľkú a bolo to akurát.. nemali sme ani žiadne gýčoviny po stoloch ako perly, kamienky, pierká a pod.. asi by nám to už ozaj všetko zavadzalo :) budeš mať pekné stoličky, my sme museli dávať návleky bohužiaľ.. ale svadbu sme mali v kultúrnom dome..
Odpovedať
ešte ma napadlo, že ten stojan nie je zlý nápad - dá sa to i na nitky povešať alebo na plátno.. podľa miesta.. a možno ak by nejaká známa vedela maľovať - aj svadobný strom nie je zlý - mne ho robila sestra, tak som to mala zdarma, ale nájdeš na nete i pekné a lacnejšie.. je to pekná pamiatka :)
Odpovedať
@maminka2013 Dakujem pekne za nazor, ja som v tomto stratena :) V podstate celu tuto vyzdobu nam navrhla majitelka hotela, nic tam nie je moj napad, ani s tymi kyticami, ale plne sa s tym stotoznujem, lebo tie nase stoly nie su take velke a zavadzalo by to tam. Ja nie som v tomto velmi organizacny typ, ja mam vsetko aj doma jednoduche a prakticke, aby som nemusela vela upratovat :-D Akurat ta nastenka je na zaklade inspiracii tu zo stranky, videla som nevesty ako si davaju fotky na svadbu. Ja to budem mat 2 v 1, potom si tu nastenku chcem nechat v kuchyni, necham tam par nasich fotiek.
Odpovedať
@lili1990 to je dobrý nápad ;) tie fotky sú dobrá vec hlavne pre hostí,ktorí vás dobre nepoznajú.. takto aspoň uvidia ako dlho ste orientačne spolu.. my sme to mali na špagáte- na jednom boli moje fotky, na druhom jeho a na treťom spoločné :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?