Čo poviete na klubové taniere?

Profilova fotka
Ahoj kočky, veľmi sa mi pačia tieto klubové taniere, čo poviete x-) ... išli by ste do toho? Ani neviem, kde ich zohnať. Poraďte mi. Potešila by ma aj cena :-N .
Odpovedať
klubovy tanier je priesvitny? ci priesvitny s gulickami po okrajoch? Prepac, ale s takymto nazvom som sa stretla prvykrat :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, áno je priesvitný a je väčších rozmerov, ako klasický tanier. Na tieto klubove taniere sa položí klasicky tanier s jedlom. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Klubové taniere vôbec nemusia byť len priesvitné, bývajú všelijaké druhy, akurát tento druh čo je na obrázkoch je na svadbách v zahraničí najpopulárnejší (mne osobne sa aj najviac páči). Klubový tanier alebo zakladací tanier je proste tanier väčší než klasické taniere z ktorých sa je, a plní len dekoratívnu funkciu. Jedlo sa servíruje na klasických tanieroch, ktoré sa kladú na ten klubový / zakladací. Inak je to podľa mňa na svadbu veľmi vhodné, dodá to celej hostine na elegancii a vyzerá to štýlovo.
Odpovedať
@kristinasweet k takovému druhu talíře musíš mít i to ostatní nádobí podobné, aby to ladilo a nebylo to jako pěst na oko, stejně tak příbory :-)
Odpovedať
@kristinasweet Ahoj, aj ja hladam zakladacie taniere na nasu hostinu. V mojom albume mi dievcata prilozili aj nejake link-y, kde sa tieto taniere daju zakupit.
Odpovedať
@kristinasweet my sme mali klubove taniere, strieborne, nepriesvitne. daju sa pozicat z rozynch agentur (napriklad agentura Elizabeth alebo Wedday). Myslim, ze stali cca 2 eura za kus. Len sme potom museli na mieste riesit, na ake taniere naserviruju jedlo, lebo bezne to tam robia na rozne rozmery a my sme to museli kvoli tymto tanierom zjednotit. Ale podarilo sa a bola som spokojna.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte kočky, u nás budú čoskoro v ponuke rovnaké priesvitné klubové taniere, ako na obrázku vyššie. ;-) V prípade záujmu ma môžete kedykoľvek kontaktovať. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@merlot_wedding_agency WOW nádherne. Budete ich mať aj 150 ks? :-) už si ich viem predstaviť ako mi zapasujú k výzdobe. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronikaverca1 Ahoj, áno aj 150 ks máme k dispozícii. Tešíme sa, že sa Vám páčia, kľudne ma kontaktujte emailom pre viac info ;-) V ponuke budeme mať aj Chiavari stoličky :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?