Hladam kvetinarku na svad.vyzdobu (18.6.2016, SL)

29. mar 201660

Svadba bude 18.6.2016 v Starej Lubovni. Jednalo by sa o svad.kyticu s pierkom a vyzdobu saly. Predstavovala by som si gypsomilku a nejake male ruzove kvietky ( vyzdoba je ladena do sedo-bielo-ruzovej) Prikladam zopar foto. Cena do 300€
Podrobnejsie rada porozpravam s pripadnym zaujemcom/kynou 🙂

• @lojzik1913  Dobrý deň, napíšte mi prosím do správy podrobnejšie detaily čo všetko si predstavujete vo výzdobe, aký máte počet ľudí a ako budete mať uložené stoly, prípadne či budú okrúhle. Ďakujem a prajem pekný deň 🙂

• Dobrý deň, radi vám takúto výzdobu aj s kyticou urobíme. Našu prácu nájdete v mojom profile alebo na stránke.
    Neváhajte má kedykoľvek kontaktovať radi vám poradíme.
    S pozdravom a prianím pekného dňa
    Sára

• @lojzik1913  Dobrý deň, radi vám takúto výzdobu aj s kyticou urobíme. Našu prácu nájdete v mojom profile alebo na stránke.
    Neváhajte má kedykoľvek kontaktovať radi vám poradíme.
    S pozdravom a prianím pekného dňa
    Sára

• Sponzor fóra
  • Vrelo Vám odporúčam pani Janku Dlhopolčekovú zo Žiliny! Je veľmi šikovná, robila mi svadobnú výzdobu stolov, pierka aj kytičku. Pozrite si stránku https://www.facebook.com/jdekor.aranzovanie/
    V poslednej dobe robí aj vankúšiky na obrúčky a ozdôbky do vlasov. Vo fotkách na FB má všetky možné varianty svadieb,čo už robila. Moja je tá z 8.8. 2015

• @sarahevents  foto vyssie

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ponúkame Vám svadobnú výzdobu, návleky na stoličky pre Váš veľký deň, ale aj výzdobu pre akúkoľvek inú spoločenskú či rodinnú udalosť.
    Dekori
    Bratislava
    Ponúkame výzdobu na kľuč, prenájom svadobných dekorácií a doplnkov.
    Ak potrebujete pomôcť so svojou svadbou, ste tu správne! Pomôžeme, poradíme, aj nakúpiť môžete - všetko zo sveta svadieb.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov