ahojte, hľadám niekoho kto by mi vyzdobil sálu na 18.8.2018 zatiaľ všetky cenové ponuky boli nad 500 alebo 400 eur čo sa mi zdá veľa keď k tomu ešte nemám kvety a ani výzdobu kostola....Poprosím Vás, ak viete o niekom kto to robí za primeranú cenu, napíšte mi správu poprípade dajte komentár alebo kontakt na danú osobu.
ďakujem emoticon
@silvia247 Dobrý deň
ponúkame Vám naše služby, ku každej svadbe pristupujeme ako k vlastnej :) Pracujeme na základe rozpočtu a veľmi radi pomôžeme, poradíme a usmerníme.
Ak budete mať záujem o cenovú ponuku, pošlite nám počet ľudí, počet a typ stolov (orkúhle, hranaté do akého tvaru, pri okrúhlych aký počet) a my Vám vypracujeme cenovú ponuku. Prosím napíšte nám aj dátum svadby, a Vašu predstavu.
Prajeme Vám pekný deň :)
Dobry den,
viem Vam urobit kvetinovu vyzdobu + spolupracujem so svadobnou agenturou,ktora riesi ostatnu vyzdobu saly...zdobili sme 2x v hoteli Senec. Kludne sa mi ozvite. Pekny den,Gabika
Dobrý deň sme svadobná agentúra ktora vám vie zabezpečiť komplet všetko ....kvetinovu vyzdobu,výzdoba auta či kostola,svadobnej kytice ,stoličky,stoly,návleky,hviezdne nebo,obalenie sály (stanový efekt),svetelne steny, rôzny inventar........... A veľa dalšieho ...... Neváhajte a kontaktujte nás o nezaveznú cenovú ponuku......... S pozdravom svadba snov .....
Mile nevesticky, sme tim floristov a dekoraterov, ktori posunu hranice vasej predstavivosti so zretelom na vase vizie a moznosti. Pomozeme vam dotvorit vas svadobny den do dokonalosti. Zdobime moderne, vkusne a pracujeme iba so zivymi kvetmi. Radi vam vypracujeme nezavaznu ponuku na mieru. Nevahajte nam napisat ;-)