Kedy sa počas príprav na svadby dá spraviť výzdoba reštaurácie

Ahojte nevesticky, neviem, ci sa tu taka tema uz riesila, ak ano, poslite mi pls linky, ak nie, poradte mi. Ak ste si same vysnivali nejaku vyzdobu, prip. ste si same pripravili rozne vecicky na vyzdobu restauracie, kedy to chcete v den D stihat upravit restauraciu tak, aby sa Vam pacila? Doobeda to moc nejde, lebo v restauracii urcite este nebudu pripravovat stoly a robit vyzdobu rano a okrem toho budem u kadernicky, potom sa ideme fotit, takze to uz budem v satach a potom bude odobieraka a sobas, takze to nestihnem ani odbehnut do restauracie skontrolovat to. No neviem to nijako zahrnut do harmonogramu dna... :-( ao ste to riesili vy uz vydate? dakujem za rady :-N
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
luciaj ja sice mam este len pred, ale v tomto to uplne nechavam na aranzerku restauracie. Zavisi asi aj od toho, ci si budes celu vyzdobu robit sama, alebo to urobia priamo zamestnanci, v takom pripade im skus povedat svoju predstavu a veci dones den pre svadbou hm?
Odpovedať
Profilova fotka
luciaj, my sme mali svadbu v KD takže všetko sme si robili my. vo štvrtok sme robili stoly ja som pomáhala a v piatok sa robila výzdoba. No a tú som nechala na družičky a aranžérku. Zaobstaraj si aj ty niekoho komu povieš a vysvetlíš ako to chceš. Ty sa s tým ani nazaťažuj, to nestíhaš.
Odpovedať
my to budeme mat v restauracii, takze to budu robit zamestnanci ... ja mam ale syndrom toho, ze chcem mat vsetko pod kontrolou. ani mi tak nejde o to, aby som to fyzicky urobila ja, len aby som to skontrolovala a pripadne povedala, co este maju ako dorobit, ale ani to neviem nejako vsunut do harmonogramu ... jedine, ze by mali celu vyzdobu hotovu uz okolo obeda:-(
Odpovedať
Profilova fotka
luciaj mno tak sa asi budes musiet s tym zmierit ;-) ja si myslim, ze v tom strese a euforii si mozno ani nevsimnes ak nieco nebude uplne podla tvojich predstav, pripadne nemas niekoho, dobru kamaratku, ktorej by si pripadne doverovala a ktora by to isla skontrolovat za teba?
Odpovedať
Profilova fotka
ja som bola s aranžérkou na telefóne a potom som sa tam prišla pozrieť a povedala som jej čo by som chcela a čo nie, čo má ešte doplniť. a keď to nestíhaš tak tam pošli nejakú družičku ktorej vysvetlíč čo ako chceš. no a ty sa nechaj prekvapiť. a poprípade tam vybehni večer. však do rána je dlhá doba. ja som išla spať o pol jednej ráno a zaspala som asi tak o tretej. od desiatej večer do pol jednej ráno sme viazali pierka pre svadobčanov.
Odpovedať
asi sa s tym naozaj budem musiet zmierit ... a nechat to na profesionaloch :-|
Odpovedať
Profilova fotka
no iné ti nezostáva ak chceš mať pokojný deň pred svadbou. nemôžeš robiť všetko sama. ty sa venuj prvom rade sebe a tvojmu nastávajúcemu.
Odpovedať
tak dik baby
Odpovedať
Ahojky, my to budeme mať tak, že im tam prinesiem všetko čo si na výzdobu nakúpim, prinesiem aj fotky ako si to predstavujem, prípadne im to na jednom stole aj ukážem a oni to v sobotu upravia (dúfam) k mojej spokojnosti :-) (platím im za to 1000,- :-S )
Odpovedať
Profilova fotka
luci, a v akych farbach by si to chcela mat?
Odpovedať
Profilova fotka
sue nam vyzdobu tiez robi hotel ale zadara 8-)
Odpovedať
Nám výzdobu robili pracovníci zariadenia kde sme mali svadbu.S vedúcou toho zariadenia sme boli stále v kontakte a kedykoľvek sme išli okolo tak sme zašli a a prípadne sme to usmernili, tak ako som si predstavovala. ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
aj nám urobí výzdobu majiteľka reštaurácie, zabezpečí aj materiál a platíme to v rámci zálohy.. ak chcem, môžem jej doniesť svoje veci (ale asi to neurobím, nakoľko za to platím už v spomínanej zálohe, tak načo kupovať ďalšie sviečky či servítky), tiež akceptuje moje foto na inšpiráciu, môžem si doniesť aj aranžéra (čo som pôvodne aj chcela) ale opäť nebudem platiť za jednu prácu dvakrát, takže to nechám na ňu s mojím súhlasom x-) zatiaľ mám takú predstavu, že po fotení (pred obradom) sa tam zastavím, skontrolujem a buď budem spokojná, alebo nebudem - ale to budem mať asi hold smolu, lebo za hodinu či dve to asi sotva zmenia tak ako chcem :-D ale čo som videla doterajšie fotky s ich výzdobou, tak boli veľmi pekné, jemné a v podstate nenápadné..
Odpovedať
ahoj denik zdielam tvoj nazor, asi aj ja pojdem pred fotenim skontrolovat vyzdobu ale tjane dufam, ze to bude vsetko tip top, ale mi mame ini problem, pretoze pred svadbou sa stretavame u nas v kulturaku a hostinu mame v blizkom meste v hoteli, takze mna vyzdoba v piatok neminie, ale musim si zabezpecit kamosky aby mi s tym pomohli, a mi robime aj v nedelu dozvuky takze vyzdoba musi byt v tom kulturaku pekna, sviecky, kvetinky, balony atd.
Odpovedať
Profilova fotka
barborkaa ja by som si to najradšej všetko urobila sama x-) budem podobne posadnutá ako luciaj :-N akási pohnútka mať všetko pod kontrolou mi nedovolí nechať to len tak na niekoho iného, ale nakoľko naša oslava bude v reštaurácii, ktorá v piatok normálne funguje až do 22,00 :-( na výzdobu v sobotu dopoludnia jednoducho nebudem mať čas a myslím, že ani družičky veľmi nie :-. veď aj ony sa musia upraviť a potom mi byť stále "po ruke" takže nám neostáva iné, než dôverovať majiteľke ;-)
Odpovedať
Zuzula, však preto ten "smajlík" taký aký bol :-S sú to mrchy...nerozumiem čo na tom je - zadarmo by to bolo, keby som im do toho absolútne nekecala, lenže to by som sa potom ani nemuseli zladiť - ani s kyticou ani ničím... :-o niekomu sa to zdá banálne...ale mne by to vadilo :-D takže za 1000,- môžem do toho kecať :-D tak 1000,- sa stratí...a budem to mať také aké chcem :-D
Odpovedať
Profilova fotka
sue, no je to svinstvo, lebo aj tak im tam nechas poriadne prachy za jedlo, prenajom etc. ale co sa da robit vsak?? nas hotel ma zatial veeelmi super pristup, klop klop, a sami nam ponukli ze nam pripravia vyzdobu ak si donesieme ikebanky. oni maju svietniky, servitky v kazdej farbe, tak to nam spravia podla nasho zelania. dam im obrazky ako si vyzdobu predstavujem a budem sa musiet spolahnut na nich. nevesty ktore sa tu svadbili predtym, boli spokojne tak nemam dovod sa obavat. a pravdupovediac, asi mi to bude v den D aj trosku jedno, u teraz zacinam byt "nad vecou" :-)
Odpovedať
sue, nam robi vyzdobu tiez restika a mohli sme si vybrat z asi 7 druhov farieb na vyzdobu /budeme mat lososovu/, vsetko - servitky svietniky, sviecky atd. dodaju oni, my si len prinesieme ikebanu. A je to zadarmo, dokonca neplatime ani za prenajom restiky iba za personal po 22h. A dokonca si mozme priniest alko, nealko, slane, zakusky a neuverite mi aj kompoty a uhorky ci take veci :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Olinka, to je super, že Ti výzdobu urobia oni. A ;-) v ktorej reštike máš svadbu? ;-)
Odpovedať
lucia a naco su druzicky? ;-) ved nemusis vsetko robit ty osobne ;-)
Odpovedať
v restauracii afrodita - hotel adonis v ba slovnaft
Odpovedať
Profilova fotka
:-D Olinka, mala som také tušenie, aj my tam máme. Ešte sme sa s prevádzkarkou podrobne nebavili, tak si ma potešila, že nám urobia výzdobu oni. Máme to tam zatial iba rezervované :-D
Odpovedať
:-D tak mi potom napis, ako si bola spokojna. Ja z nich mam zatial velmi dobry pocit. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
:-) Jasné napíšem. Ja som sa na nich pýtala jednej nevestičky, čo tam mala svadbu, a napísala mi že bola veľmi spokojná. Ak si chceš pozrieť nejaké foto, tak svadbu tam mali Veve a Zelly. Majú pár fotiek v svadobnom albume, na ktorých je vidieť aj miestnosť. :-D
Odpovedať
Idem kuknut :-) Inak mal tam svadbu aj nas znamy - on je tam casnik a bol veeelmi spokojny. Aj ked jeho brali asi trosku inak :-)
Odpovedať
Inak ta zelly si brala Roberta - to je ten casnik :-D ale vevina vyzdoba sa mi pacila viac :-)
Odpovedať
Profilova fotka
luciaj ja to chcem robit tak ze si doma skusim urobit jeden stol,kedze som si kupila kopu svojich veci,nafotim to a ukazem v restike.a este jedna rada.chod sa pozriet do restiky na nejaku svadbu,este pred tym nez pridu hosti,aby si si urobila obrazok o tom ako su na tom s vyzdobou.ci sa ti ich praca bude pacit.samozrejme do restiky kde ty budes mat svadbu.
Odpovedať
Babenky, ak vam vyzdobu zabezpecuje hotel, restauracia, co vsetko je v tom zahrnute? Ake mate s tym skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Lara, nam ponúkli servítky, sviečky+svietniky, naparóny - tie látkové obrúsky a horiace fakle do záhrady.. takže mimo tých fakiel klasika.. Avšak všetko sú také univerzálne farby a keďže nechcem bordovú, modrú ani zelenú výzdobu (ale bledo žltú resp. zlatú), asi si to zabezpečím sama (a prinesiem im to tam) + dotvorím to kvetmi. Ostatné vedia zabezpečiť len za doplatok+svoju prirážku - kvety, obal.stoličiek a pod..
Odpovedať
Profilova fotka
mne chce manazerke(moja kamaratka)nanutit vsetko co tam ma.mimochodom od druhych pyta 10000sk.no way.aj keby mi dala zlavu polovicu si dokazeme pozhanat sami a tu druhu polovice mi netreba.ma vsak latku na stlpy a okna,klenbu.to sa mi paci a chcela by som to.ta cena je prehnana chystam sa ju znizit na minimalne minimum.samozrejme servitky,balony...som si kupila sama.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?