Kto mi urobí ponuku na výzdobu pre 100 - 120 ľudí do kulturáku v okolí Nitry?

dobrý den kto a aku cenovu ponuku mi vie ponuknut pre cca 100 az 120 ludi kulturny dom v okoli nitry
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Ja ti cenovú ponuku robiť nebudem vzhľadom na vzdialenosť. Ale skús sa rozpísať akú máš predstavu, približný počet čoho by si potrebovala. Pridať možno nejaké fotky miestnosti a tvojej predstavy.Či okrúhle stoly, alebo klasické. Lebo je ťažké určiť cenu len podľa počtu ľudí. A uľahčíš to sebe, a aj ostatným agentúram pri cenovej klakulácii. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, napiste mi do IP o co konkretnejsie by ste mala zaujem, navrhnem Vam cenovo dostupnu cenovu relaciu :) pekny dnik :)
Odpovedať
Profilova fotka
dobry den, my sme agentura z Nitry, kludne vam nacenim vyzdobu, len potrebujem sa spytat par detailov, kludne mi napiste inbox ak mozte a odpoviem dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež Vám vieme zabezpečiť svadobnú výzdobu v nitre, prosím o mailík s Vašou predstavou a ponuku pošleme obratom, budeme sa snažiť pomôcť a poradiť so všetkým čo bude treba :-) Tešíme sa na spoluprácu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my pôsobíme v Nitrianskom kraji - pre vytvorenie cenovej potrebujem vedieť viac detailov ohľadne výzdoby. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, sme tím ľudí foto-video, DJ, vizážistka a firma zaoberajúca sa aj výzdobou. V prípade záujmu Vám vieme zabezpečiť výzdobu sály, auta alebo kostola. V prípade záujmu nie je problém za Vami pricestovať :) S pozdravom Lucia Laczová
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?