Kvety a výzdoba na svadbu v okolí Bratislavy

Ahojte :) Ako ste riešili výzdobu a kvietky na svadbu? Svadbu máme v okolí Bratislavy o mesiac, a výzdobu by sme chceli zeleno-zlatú. Vetvičky, biele kvety, zlaté doplnky. Ak má niekto nejaké typy, alebo kontakty budem vďačná :)
Odpovedať
Jednoznačne odporúčam Special One - svadobná výzdoba. Zabezpečia aj kvety, aj dekorácie.... Sama by ste to nestihli, je lepšie poprosiť niekoho o pomoc. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@domidomii Dobrý deň, ak by ste potrebovala pomoc radi vám pomôžeme, poradíme. Svadby robíme po celom západnom Slovensku. Ak budete mať záujem sa poradiť stačí napísať správu. Foto našej práce nájdete tu na MS alebo FB pod Výzdoby a dekorácie Noblesa
Odpovedať
Profilova fotka
@domidomii Dobrý deň sme svadobná agentúra, ku každej svadbe pristupujeme ako k vlastnej ;) Veľmi radi pomôžeme, poradíme a usmerníme. Vieme zabezpečiť komplet svadobnú výzdobu sály, auta, kostola, svadobnú kyticu a iné doplnky. Našu prácu si môžete pozrieť priamo tu alebo na FB. Neváhajte a kontaktujte nás o nezáväznú cenovú ponuku s Vašou predstavou o výzdobe. prajeme pekný deň :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň. Dovoľte nám ponúknuť naše služby. Sme z Trnavy a prenajímame krásne kvetinové fotosteny a zásteny za mladomanželský stôl. Našu prácu si môžte pozrieť v našich albumoch🙂. Ďakujeme
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?