Nevesta si chce sama vyzdobiť sálu. Kedy však?

Cawte babenky 8-) Rozmyslam nad vyzdobou.. Chcela by som si sama vyzdobit salu a stoly podla seba.. Akurat neviem kedy to v den svadby stihnem, lebo skor sa to neda :-S Este mi napadlo, ze to priblizne naaranzujem doma, odfotim a podla fotiek to nejak zvladne sestra s kamoskami, lenze nie som si ista, ako by to dopadlo :-D Rano treba skoro vstat, ist ku kadernikovi, predpokladam ze sa najde na satach nieco co sa mi zrazu nebude pacit alebo mi nebude sediet, to bude stres, potom nejake to umelecke fotenie a po 15tej uz mame obrad.. Takze keby som to chcela stihnut medzi tym, tak by to bolo len tak tak a zbytocny stres naviac.. Ako ste si to zariadili vy ostatne? Co odporucate? Mam sa s tym predsa obratit na kamosky?
Odpovedať
A na piatok by sa ti to nedalo zariadit..? ;-) To je podla mna bezny postup..nam sice vsetko okolo tohoto zabezpecovala agentura, ale ti tiez zacali uz v piatok..:-)
Odpovedať
No neda sa to v piatok, maju tiez nejaku akciu, a v tom je problem :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Mne bude robit vyzdobu restauracia, kde bude hostina. Dam im podklady (obrazky) ako to ma vyzerat a v den svadby to pojde odkontrolovat moja kamoska, ktorej v oblasti vyzdoby uplne verim. Taktiez dohliadne na kostol. Sestry poverim dozorom nad vyzdobou aut a bytu rodicov a samozrejme budu asistovat mne pri stylingu. Podla mna nevesta v den svadby nema sancu stihnut urobit vyzdobu saly, musi sa jednoducho spolahnut na par ludi. Maximealne budes stihat ist sa tam na chvilu pozriet a skontrolovat. Ak sa ti nebude nieco pacit, tak ich poprosis o prerobenie.
Odpovedať
Profilova fotka
Nam priamo v sobotu robi vyzdobu agentura, zbaviata vsetkeho stresu, neviem si predstavit ze by som si sama vyzdobovala salu v den svadby, ty budes mat ine starosti, ak mas niekoho kto ti s tym vie pomoct, daj im to na starost. Ja som si navrhla celu vyzdobu saly, na auta, domu, a agentura splni moje prianie, su profesionalny a hlavne sa na nich mozes spolahnut, vedia co robia. Mas neaku agenturu?
Odpovedať
urcite to nie je dobry napad, svadobny den si treba uzit a nie sa zbytocne stresovat takymito zalezitostami...ved sa vydavas len raz za zivot a ten den prejde tak strasne rychlo.... radsej si nechaj viac casu na fotenie ;-)
Odpovedať
lienka aj podla mna by si mala zverit vyzdobu saly kamaratkam, ukaz im fotky a presne im vsetko povedz alebo aj napis ako ma co byt ;-) svadobny den si treba uzit, rano ta budu malovat, cesat, potom fotenie, medzitym nemas absolutne kedy ist zdobit salu, ked pridete s fotenia budes rada,ze si chvilku vydychnes a ani sa nenazdas a bude treba ist do kostola :-) ono je toho dost co musis stihnut pred samotnym obradom tak zdobenie saly nechaj na niekoho ineho a zbytocne sa nestresuj aj so salou x-) musis si ten svoj den riadne uzit, lebo to naozaj vsetko rychlo ubehne...
Odpovedať
diky holky, tiez som si myslela, ze to nebude najlepsi napad.. ale ked sestra s kamoskami su uplne "sulave".. snad to necitaju :-D no predsa ich do toho budem musiet asi zasvatit, tak som zvedava ako to dopadne 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak aj ja si chcem zdobit sama spolu so sestrami, nechcem to zverit niekomu, pretoze mam svoju predstavu a potrpím si na to....preto idem zdobit v piatok a ta pani mi povedala ze ak bude akcia tak ju prelozi do inej miestnosti, aby sme si tam my mohli robit....vysla mi v ustrety....ale aj keby tak v sobotu tam idem tiez:-)aj tak sa nevyspim a mne to robi radost:-)
Odpovedať
my sme mali obrad o pol siestej a salu som (aj exterier na obrad) som mala pod palcom ja. prisli sme sice na deviatu, ale personal bol pomaly, nic neslo tak, ako malo, nestihacka. bohuzial o jednej som mu musela bezat domov, cakala ma kadernicka. nastastie vsetci, co este ostali chystat, posluchali :-D :-D :-D moje instrukcie. a vdaka mojej mamke (jej sikovnym rukam a organizacnym schopnostiam) sa to nakoniec podarilo uplne super. sice som bola nervozna a popritom, ako mi robila jarka uces, som vybavila asi milion telefonatov, ale dopadlo to velmi dobre. takze - da sa to stihnut aj ked zdobite v sobotu... myslim, ze kadernicke a liceniu nie je potrebne venovat viac ako dve hodiny maximalne (spolu). ;-)
Odpovedať
shaarka waaaaaaaw som uplne uzasnuta z toho co si dokazala,vsetko sama zariadit a vyzdobit :) ja bohuzial nemam take sikovne rucky,ale mame uz agenturu,sikovne baby,ktore sa o to vsetko postaraju..ale kebyze mas agentruru ty,tak si ta hned najmem :)) aj ten program ako ste si vymysleli,uplne super :)aj my so snubencom rozmyslame nad nejakym originall novomanzelskym tancom a nejakym programom..nechcem aby to bola klasicka svadba,lebo my sme take dve vesele kopky :)mame svadbu v auguste ale mam v tom celom uz taky misung ze neviem si dat dohromady jeden dobry program..ak by si mala cas a bola ochotna bola by som rada ak by si mi poradila :)
Odpovedať
podla mna zavysi od toho, kedy je obrad, ak to nie je vecer, neda sa to stihat a aj ano, je to zbytocny stres
Odpovedať
Profilova fotka
ja si budem tiež zdobiť sálu sama ale našťastie máme malú svadbu. ozdobime ju den pred svadbou večer (poobede som ešte v práci) :-D a ráno tam len niekoho pošlem dať kvety do váz. snáď to dobre vypáli
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som tiez rozmyslala ze sama, ale nakoniec budem mat svadbu v super restike, kde mi urobia vsetko a uuuzasne takze si s tym starosti robit nabudem
Odpovedať
lions: prosim ta mohla by si my poradit nejaku agenturu? napr. aj tu ktoru mas ty... dakujem
Odpovedať
Ahojte, ja som si takýto stres vyskúšala na sestrinej svadbe a povedala som si, že nikdy viac!!!!! Kaderníčka ma česala o siedmej ráno a čo som nečakala mala tam aj vizážistu, tak som sa dala hneď aj nalíčiť. O deviatej som mala prísť do hotela zdobiť sestre sálu. Prišli sme tam niečo po deviatej. Brzdili ma ako mohli .......Nič nestíhali. Nemali prichystané stoly, ani obrusy a nakoniec sme si aj zavadzali, pretože zistili, že aj oni nestíhajú ....... Bolo to hrozné. Obrad bol o tretej - neverila som, že ho stihnem. Ja som im ešte pomáhala vynášať stoličky zo sály, kde sa malo tancovať, aby som tam mohla urobiť srdce z lupeňov. Keď som prišla domov, tak som bola rada, že som stihla dvojminútovú sprchu a navliecť na seba šaty. Mladý zať ma takmer predbehol - skoro som nebola pri odobierke od rodičov. Keď sa nedá sála vyzdobiť v piatok, tak to podľa mojich skúseností treba nechať na šikovné kamošky alebo na agentúru. ;-)
Odpovedať
luubika, dakujem... :-D poradim, co viem ;-)
Odpovedať
Ahojte,tak v tomto mam aj ja dilemu...na svadbe nebudem mat asi kamosky a myslim,ze by ani moc ochotne neboli vyzdobit miestnost,takze by som to chcela spravit ja...lenze,ak by sme to mali v restike,tak ta bude fungovat aj v piatok vecer a asi by ju tazko kvoli mne zavreli...no a kedze budeme mat sobas urcite skoro asi o 11-12-tej,tak je nemyslitelne,aby som salu zdobila rano ja...na agenturu zial peniaze mat nebudem...co poradite v tejto neriesitelnej situacii? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si tiež plánujem urobiť výzdobu sama myslela som že to môže napadnúť iba mňa ale asi nás je viac ak ste zo Žiliny a okolia tak rada pomôžem aj s výzdobou poľa vašich predstav mam aražersky kurz a potrebujem nabrať skusenosti. Keby mal niekto zaujem nemám problem kedykoľvek pomôcť. :-)
Odpovedať
...Prosím potrebujem poradiť!!!! Neviete mi povedať, koľko može stáť výzdoba kostola???????????????
Odpovedať
adelii: a restauracia ti salu nevyzdobi? vacsinou restauracie kde robia svadby by mali vyzdobit aj salu apsom ten zaklad a tie male doplnky si uz spravis ty,ale mas to trosku blbe,ze uz tak skoro mas svadbu,jedine co ti ostava si naozaj zohnat nejake ochotne kamoski a poprosit ich o pomoc ;-) evim: a ty kde budes mat svadbu?aj ja mam v okolo za :-) a kedy si budes vyzdobovat salu v piatok vecer alebo az v sobotu rano? barborka77: podla toho aku vyzdobu chces a ci ti to bude robit agentura alebo si nakupis veci sama a vyrobis si ty ozdobu...je to rozne..no a agentura vzdy pyta viac,lebo ona si nepyta len cenu za material,ale aj za to,ze ti to tam vyzdobia ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
monikac:ja budem mať svadbu 12 septembra v Kamelii na bôriku ale vyzdobu si budem môcť spraviť až rano a neviem si predstaviť ako to stihnem. A ti budyš mať kde a kedy?
Odpovedať
evim: no tak to budes mat teda co robit,ze v sobotu rano a este k tomu sama... :-S a nemozes tam ist uz v piatok vecer? ja to budem mat na hotel branica
Odpovedať
adelii. podla mna to nemas sancu stihnut, ved uz o 11-12tej mas obrad.. musis ratat s tym, ze o 8mej ides ku kadernicke, na to si priprav take 2 hodiny a uz mas 10, potom rychlo namalovat, utekat domov obliect, odobierka a bezite klusom na obrad... Kedy to chces stihnut? Bud sa dohodni s podnikom, ze nech zatvoria o 9. vecer, aby si si to vyzdobila /ale budes podla mna potom rano unavena a ty ako nevesta by si si mala večer oddychnut/ alebo sa musi niekto z rodiny obetovat, aby to rano urobil za teba.. Mimochodom, toto by mali urobit aj casnicky, ved mate zajednanu restiku, to by malo byt v ich rezii, akurat im dones dekoraciu, ak mas nejaku specialnu, ktoru si chces doniest a vysvetli im, ako to chces mat vyzdobene...
Odpovedať
Dakujem za rady...horsie je,ze su tam casnici :-D ale asi to budem musiet nechat na nich :-|
Odpovedať
adelii. svadbu mas 17.4.2010? to je asi zly datum nie? tento rok je 17.4. v piatok, a ty pises, ze to v piatok bude este otvorene, preto si nevies urobit vyzdobu... a ak to mas az o rok, tak trosku zbytocne stresy nie? dovtedy uz mozno budu robit v restike aj casnicky a tych casnikov prepustia :-) :-D
Odpovedať
Ja pocitam so vsetkymi moznostami...mozno tam budu casnicky,ale aj tak som si to chcela vyzdobit sama :-D Ked niekto stresuje dva roky dopredu,ci sa mu vtedy neroztopia zakusky alebo vyjde pocasie,tak ja vyberam vhodnu miestnost ;-) Aj tak sa niektore zajednavaju rok dopredu,nie? ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 rokoch
Baby, ak sú tu také, čo ste si zdobili sálu sami, koľko vám to trvalo? Ďakujem 🙂
Odpovedať
Mala som napisany detailny postup ale tato stranka je zastarala a vymazalo mi to.. Teda uz len v skratke 85 ludi, 8 stolov plus hlavny od 13:30 do 17:30, 3 osoby. Mali sme vsetko pripravene, a dohodnute, kytice sa robili na mieste.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?