Okrúhle stoly 160/180 - koľko ľudí sa za ne zmestí?

Ahojte dievcata, Chcem sa spýtať tých, ktore mali/ alebo budú mat na svadbe okrúhle stoly či už 160 cm alebo 180 cm. Koľko ste tam posadili hostí? Ja rozmýšľam nad 160cm a vychádza mi na stôl 9-10 ľudí. Nebudú tam ľudia moc natlačení, uvitam aj foto ak je. Za každu odpoveď ďakujem.
Odpovedať
ahoj :-) nase boli 180 cm na max. 10 ludi, ale viac uz ani nahodou, najlepsie je 180 cm na 8 ludi, fotky mam v albume ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mať 180 cm a max. je 10 ľudí, väčšinou budeme mať 8-9...
Odpovedať
@didinka32 my budeme mať 160 a ľudí bude max 9, ale väčšinou ich bude 8, pri dvoch stoloch budú malé deti na detských stoličkách (tak to rátam ako 9. človeka). Boli sme na svadbe kde mali tie 180cm stoly, sedelo nás tam 12 a bolo to strašné. Veľmi sme sa tam tlačili. Ja mám vždy šťastie, že mám medzi nohami nohu zo stola, na druhý deň som mala samé modriny, lebo vždy keď sa niekto staval od stola s ním pohol a udrel ma tou nohou.
Odpovedať
Profilova fotka
@didinka32 bežné pohodlné miesto na sedenie má 60 cm, aby sa ľudia nebúchali lakťami. Keď si to spočítaš, tak na 160cm stôl je to max. 8 ľudí :-) určite by som volila väčšie stoly alebo usadila ľudí inak. Lebo takto budú ako sardinky...
Odpovedať
Profilova fotka
@didinka32 pri 160cm je 10 ľudí max. aby mali pohodlné sedenie, pri 180cm budú mať o niečo väčší priestor, ale nie o moc.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?