Potrebujeme svadobnu vyzdobu saly Bratislava 22.8.2015

Profilova fotka
Dobry den, potrebovali by sme urobit svadobnu vyzdobu saly v Bratislave v Ruzinove 22.8.2015 pre 40 ludi. Predstava je navleky na stolicky, obrusy, masle, servitky, kvety budu naaranzovane takze iba rozlozit, nejake sviecky medzi vaze . Nic zlozite skor jednoduche a romanticke. Dakujem Katka
Odpovedať
Profilova fotka
@kattyy3 Ahoj Kati, pošli mi prosím na Teba mail, viem splniť Tvoje požiadavky. Ďakujem Katka
Odpovedať
Profilova fotka
@kattyy3 Dobrý deň, ak by ste mala záujem napíšte nám. Tento dátum máme ešte volný. V Bratislave budeme zdobiť 25.7. a 15.8. Našu prácu si môžte pozrieť tu na MS, FB alebo na našej web stránke. Prajem Vám pekný deň. Lucia
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@kattyy3 Dobrý deň aj ja sa venujem svadobným výzdobám...ak ste si ešte nikoho nenašla rada pomôžem. :) našu prácu si môžete pozrieť tu na MS,alebo tiež na FB.Pošlite mi do IP vašu predstavu a ja Vám vypracujem cenovú ponuku. S pozdravom a prianím pekného dňa Svadobná agentúra Erika.
Odpovedať
Profilova fotka
@kattyy3 Dobrý deň, rada by som sa ujala Vašej výzdoby máme neskutočne široký invetár na výber je len na Vás čo si vyberiete čo sa Vám s partnerom páči. Pekný večer prajem Piešová Nobler
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý den, pozrite si nasu výzdobu v albume... a ak by ste mali zaujem napiste nam Vas email a my Vam tam posleme nasu ponuku :-) Prajem este krasny zvysok vecera
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň prajem, ak by ste mali záujem o Chiavari, alebo prírodnú výzdobu, pozrite si prosím náš profil :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň sme Vám plne k dispozícii,našu prácu si môžete pozrieť tu na Ms,alebo na facebooku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrí deň Katka ... radí Vám poskytneme svadobnú dekoráciu v tento termín. Napíšte nám aké by boli vaše požiadavky a mi Vám spravíme cenovú ponuku. Nájdete nás aj na Facebooku
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?