Ruksus do svadobnej výzdoby - kde kúpiť?

Profilova fotka
Ahojte nevesty! Robila si niektorá z vás výzdobu sama? Chcela by som použiť ruksus, prípadne eukalyptus, olivu, možno vŕbu, ale neviete mi odporučiť kde sa to dá zohnať? bežne v obchodoch také veci moc nevídam 🙂 Vdaka
Odpovedať
Volá sa to ruscus a dá sa to zohnať z veľkoskladov. Stačí to zadať do googlu. Cenovo to však nie je najlacnejšie. Možno nejaké kvetinárstvo by ti to vedelo doviezť lacnejšie, ak máš známosti.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som kupovala z Kvety.sk, eukalyptus, pistáciu a salal (gaultéria). Ruscus tam majú, ale vo veľkých množstvách (minimálny odber 150 kusov tuším).
Odpovedať
Profilova fotka
@zajo123 no znamosti nemam, a neviem ci mozem vo velkosklade nakupovat ako "obyc" clovek
Odpovedať
@franz666 keď som mala ešte plány, že ho budeme mať tiež, už som ho mala skoro objednaný. IČO tam odomňa nepýtali, takže myslím, že by ti to mali bezproblémov poslať. Treba skúsiť vopred, aby si vedela aká kvalita ti hlavne príde.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@lilnicol môžem sa opýtať dávali ste si doviesť alebo ste mali osobný odber?
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika_valancova Dala som si doviezť na presný deň 🙂
Odpovedať
@lilnicol a všetko Vám prišlo v poriadku ? Platilo sa aj za dopravu taktiež by som mala záujem o kvety z tejto stránky cez burzu no mám recenzie len z osobného odberu tal či to je fajn aj takto.
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika_valancova nemali jeden druh zelene, ktorý som chcela, tak ma kontaktovala pani pred odoslaním objednávky po telefóne a doriešili sme adekvátnu náhradu. Ináč prišli v super stave, krásne, zelené, gypsomilky bolo toľko, že som nevedela čo s ňou, akurát ruskus jeden kus je skutočne jedna vetvička, takže treba na to dávať pozor, ale ja som bola celkom spokojná. Doprava presne na deň 🙂
Odpovedať
@lilnicol ďakujem krásne za odpoved 😊
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?