Svadobná hnedo-fialovo-cyklaménová výzdoba. Čo myslíte?

Ahojte, diskusiu o takejto kombinácii som tu ešte nenašla a uvažujem nad ňou. Myslíte, že je to už moc farieb keď to bude trojkombinácia? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@fergie1 ahoj, ja by som chcela hnedo-cyklaménovú kombináciu, keďže stoličky sú peknké nové hnedé a nechcem na ne návleky, bude na nich len veľká biela mašla a malá cyklaménová. Na stred stola podklad hnedý a na to cyklaménová organza. Niečo ako na obrázku v mojom albume, kde je to v kombinácii s tyrkysovou. Tá tretia fialová, neviem, ja by som asi do trojkombinácie nešla, ale každý má svoje predstavy. :-)
Odpovedať
no ja som pôvodne rozmýšľala nad fialovo cyklamenovou ale tam kde to asi budeme mať (ešte nie sme 100% rozhodnutí) je sála ladená do tmavo hnedej tak mi napadlo, či aj tu nejako nezakomponovať do vyzdoby ale iba teké detailiky, aby toho nebolo moc. Asi sa treba riadiť aj farbou sály, že? Ale som si všimla, že na tých krásnych fotkách šelijakých inšpirácii je väčšinou viacero farieb... :-)
Odpovedať
ja som mala slabo fialovu s bielym velmi pekne to bolo
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@fergie1 ja rozmyslam tiez o 3 kombinacii:) mam vystudovanu vytvarnu a myslim ze 3 farbami nic nepokazis:) ked to neprezenies a bude tam len zopar detailikov bude to dokonale:)tolko moj nazor:) myslim ze sa treba trosku riadit tou salou kde to bude, no my planujeme osvetlenie, tak sa budem viac riadit tym:) pekne planovanie:)
Odpovedať
juj az teraz som si vsimla datum, uz si asi svadbicku mala:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?