Svadobná výzdoba - cena

Ahojte nevesty, idem si po radu. Dcéra bude mať na svadbe cca 60 hostí. Ak by som chcela štandartnú svadobnú výzdobu - nič prehnané, kvety na stole, obrusy, vázy, svietniky - koľko Vás to vyšlo cez agentúru ? Máte niekto skúsenosti ?
Odpovedať
Profilova fotka
No ja by som osobne cez agenturu vobec nesla. Oni si vypytaju navyse taku sumu, ze sa to podla mna oplati viac spravit to sam alebo poprosit niekoho, kto sa aspon troska vyzna.
Odpovedať
A nechete to skusit riesit na vlastnu past? Nemyslim si ze to je az tak narocne, 60 hosti zas nie je az tak vela. Ved v podstate tam kde chcete mat aj hostinu svadobnu tak tam si uz dohodnete aj vyzdobu aj cenu. A existuju aj velkosklady odkial sa daju brat kvety apod. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa je dôležité si stanoviť najprv svadobný štýl v ktorom by mala byť svadobná výzdoba. Aby to ladilo aj k svadobnému miestu. Tým pádom skutočne stačí aj menšia výzdoba, pretože to bude spolu ladiť. Ak výzdoba nebude ladiť s miestom svadby, bude vidno, že nie je bohatá a bude úplne zanikať. A K O Ú S P E Š N E O R G A N I Z O V A Ť S V A D B U S A M I informácie nájdete aj u Dyona
Odpovedať
ja som si objednala jednu agenturu a zaklad je 5 eur na osobu, v tom su svietniky, obrusy, servitky a podobne. Kvety a vsetko co chcem je navyse. Cela vyzdoba ma vyjde do 600 eur aj s kyticou pre mna a pierkom pre snubenca. Nemam cas to riesit sama a toto je za mna super cena
Odpovedať
Ja som zas zástanca toho, že od čoho sa môžem odbremeniť, tak to s radosťou urobím :D podľa mňa dosť závisí aj to, kde sa svadba koná, aké veľké su priestory atď. Naša svadba bude v KE pre cca 90 ľudí. Ale sama by som si výzdobu riešiť teda nechcela. Vo všeobecnosti najdrahšou položkou vo výzdobe sú kvety. Preto aj keď oslovíte agentúru, treba im hneď povedať, že napr. za kvety nechcete dať majland. Jednej agentúre som to tak povedala a napriek tomu mi nacenili kvety na 1 200 eur :) proste šialenstvo. Nehovoriac o tom že dávali zrejme schválne drahšie kvety typu eukalyptus. Tých sme hneď odpísali. Oslovili sme 3 agentúry, ktoré nám poslali ponuky. Naša predstava nás vyšla v jednej agentúre na 3 020eur, v druhej cca 2 000 a v tretej na 1490. Zobrali sme ponuku tej tretej - aj kvôli prístupu, ktorý mali naozaj najlepší a naozaj nacenili to, čo som reálne ja chcela, a nesnažili sa to umelo navyšovať napr prostredníctvom kvetov. U nás výzdoba bude zahŕňať kvetové aranžmány vo vysokom martini pohári pre 10 stolov, svietniky a sviečky, všetky kvety, klubové taniere, výzdoba hlavného stola, výzdoba schodov, uvítacia tabuľa, zasadací poriadok a champagne tower. Výzdoba od agentúry nie je lacná záležitosť, určite sa dá na tom ušetriť ak výzdobu urobíš sama. To už záleží na vás čo preferujete, a či sa chcete zaoberať v tom zhone ešte aj výzdobou. :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tvorenie:

Ahojte nevesty, idem si po radu. Dcéra bude mať …
@tvorenie Taktiež by som nešla cez agentúru. My sme si nedávali ani spraviť cenové ponuky. Mám okolo seba veľa žien v takom tom "svadobnom" veku a tak približne viem, koľko by to vyšlo. Preto sme sa rozhodli, že si výzdobu spravíme sami, respektíve, že ju spravím ja s kamarátkami. Má to aj iný aspekt, ak si výzdbobu spravíš sama, bude to úplne iný pocit, keď ti ju ľudia budú chváliť :)
Odpovedať

@tvorenie vyzdobu bude riesit personal hotelu, kde budem mat aj svadbu. Ja len vyberiem kvety a dekoracie z kvetinarstva. Zalohu v kvetinarstve by som mala platit okolo 200€ + ten zvysok. Pocet hosti cca 40. Povodne som tiez chcela vyuzit sluzby svadobnej agentury, ale nakoniec som to vylucila. Je to dost drahe.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od peuska93:

ja som si objednala jednu agenturu a zaklad je 5 …
@peuska93 Dakujem, 🙂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od talinna:

Ja som zas zástanca toho, že od čoho sa môžem odb…
@talinna Ďakujem, teraz mám aspoň aký taký prehľad o cenách🙂
Odpovedať

Dobry den o sviecky a darceky pre hosti sa vam vieme postarat:)))
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?