Svadobná výzdoba. Čo hovoríte na tyrkysovú farbu?

Ahojte, videli ste uz niekto tyrkysovu vyzdobu na svadbe alebo si myslite, ze to moze byt pekne? Ja som este nevidela ani fotky take, ale my sme sa rozhodli pre tyrkysovu, no stale vahame (bojim sa, aby z toho nebola modra). Co si o tom myslite? Dakujem pekne
Odpovedať
Myslím, že tyrkysová výzdoba môže byť zaujímavá s doplnkami to nie je až taký problém, ako s kvietkami :-S držím palce! vyskúšaj to. Ak budeš mať tyrkys. dekor. látku v strede stola, sviečky, príručníky a rôzne doplnky bude to fajn a kvietky maslové alebo biele ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
modicana: super nápad :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj modicana ja si myslim ze super napad u mna sa to tiez hemzi takymito zvlastnostami.....ak ti tu vyzdobu urobia naozaj tyrkysovu tak potom je to super napad ...tiez by som volila kombinaciu tyrk. + maslova... chces si to vsetko robit sama ???
Odpovedať
Ahojte, dakujem pekne :-) Ano, my si tiez myslime, ze by to mohlo byt pekne, ale praveze si to nebudeme robit sami, ale v restike, kde to mame, nam to urobia. A prave preto sa trosku bojim, aby z toho nebola modra alebo tak. Nevideli ste nahodou niekde fotky takej vyzdoby? A dakujem za podporu ;-) Hadam to zvadnu.
Odpovedať
Modicana, urcite to moze byt zaujimave a nieco nove. Hlavne im daj nejaku vzorku tej farby co si predstavujete, napr. si kupte servitky a podla toho nech vam doladia ostatne doplnky. Uz teraz som zvedava na fotky. ;-)
Odpovedať
modikana ja som našla len také maličkosti v tyrkysovej pozri môj album na konci mám neakú inšpiráciu. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
waaawww to je fakt super napad :)drziiim palceky :)tyrkysova je moja oblubena farba :)) podla mna to moze byt nadherne
Odpovedať
Profilova fotka
Velmi sa mi paci ten napad x-) , len do toho, drzim prsty ;-)
Odpovedať
Dakujem :-) Volala som do nasej restiky, kde nam to robia, tak ma tiez ukludnovali, ze sa nemam bat, uz chystaju na to nejake vecicky a boli z toho nadseni, ze ake to bude peknucke, tak som rada a dufam, ze to naozaj bude pekne :-D
Odpovedať
tyrkysova.....super...moze to vyzerat fantasticky....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte, prosim vas vsetky o pomoc!!! strasne chcem tyrkysovu vyzdobu, ale je strasne tazke nieco take zohnat...ak mate najake rady co ako urobit, vymysliet tak prijmam vsetky napady:D takisto neviem ako farebne zladit kyticu, ci aj ta ma byt domodra, alebo nemusí...neviem :-N preto vas veeeeelmi prosim o pomoc....Dakujem:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, aj my planujeme svadbu v tyrkysovej, nejake napady uz mam aj zrealizovane a dalsie inspiracie najdete v albume, kuk :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
caveski adka myslim, ze kytica nemusi byt do modra...aspon na mna akakolvek okrem nezabudiek posobi umelo |-| pardoon podla mna moze byt klido pido v tomto duchu http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... a teda modra stuzka a do zelena ladena kyticka velmi pekna je i exoticka tyrkysova s oranzovou a teda kvietky v lete by mohli byt oranzove...uplne paradne a ine by boli orchidejky ;-) nieco taketo ale previazane tyrkysovou http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... nech vam ide planovanie babulky, my uz mame daky rocik po, tak uz lem po ocku sledujem ;-)
Odpovedať
Ja som konecne nasla tyrkysovu, aku som si predstavovala, ponukli mi to v jednej agenture: navleky s tyrkysovou maslou aj take behune na stoly... Ale baby, nebude to prilis silne, kriklave? A moj mily o takejto farbe ani pocut nechce, chce len maslovu, max. zlatu... Cim by ste kombinovali tyrkysovu? Ked mi kvetinarka povedala cenu na "specialne tyrkysove" kvety, skoro som odpadla...
Odpovedať
ahojte baby, tak čo mala z vás niektorá tú tyrkysovú výzdobu? ak áno, nevedeli by ste mi povedať, kde by som zohnala mašle na stoličky?
Odpovedať
Ahoj zuzka723, mam znamu, co planuje tyrkysovu vyzdobu na svadbu a maslicky uz ma. Skusim sa jej na ne opytat a ozvem sa.
Odpovedať
Profilova fotka
neviem ci ste uz videli toto ... http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovedať
Profilova fotka
No nad tyrkisovou vyzdobou som tiež uvazovala aj ja mne sa osobne tyrkisova velmi lubi ale este som tiez nic take nevidela problem je hlavne s kvetmi a niektorou vyzdobou ja by som bola tiez za tu tyrkisovu
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, aj ja by som rada mala bledomodru az tyrkisovu s maslovou... mali ste niekto taku vyzdobu? nemozem nikde najst nejaku inspiraciu... dakujem :-)
Odpovedať
pozri si albumy z príprav boli tu také svadby, možno ešte sú tam ;-)
Odpovedať
Ahoj Evi,poslala som ti aj IP,a teraz som si uvedomila podstatu,prepac,dufam,ze som sa ta nedotkla,ak hladas inspiraciu ozvy sa .pa :-) ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?