Svadobná výzdoba kostola. Ako vyzdobiť lavice?

caute zienky, ako vyzdobujete lavice v kostole? ja som rozmyslala nad jemnymi zelenymi vencekmi s bielymi kvietkami - mozu byt aj z umelej hmoty. nevideli ste nieco take v obchodoch? dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som moc nekukala, ale budem mat jemne masle, s pod ne brectna.. nebude to na kazdu lavicu, ale na kazdu 2-3tiu.. a spolu asi 10 masiel... (kostol je moc dlhy a to by som skrachovala, aspon pridu svadobcania dopredu :-)
Odpovedať
to je celkom dobry napad - dakujem.
Odpovedať
toto som ja pripravila v kostole pre mojeho brata http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja idem asi o dva tyzdne vyzdobovat lavice v kostole na sobas, spravime to jednoducho - kruspan a jemne biele umele ruzicky a nejake biele stuzky a hotovo. Sama som zvedava, ze ako sa to mne a sestre podari.
Odpovedať
anaxamon je to velmi pekne, ale ja by som sa s tym asi tak velmi netrapila...myslim, ze siroka masla uplne postaci a ked sa ku nej supne nejake umele kvietko, musi to byt uplne peknucke...
Odpovedať
danyela: no zalezi na kazdej jednotlivo ako to chce mat, a ci to bolonarocne? nebolo, ani narocne casovo na pripravu a ani financne...cele to stalo asi 800 sk. kupili sme iba latku a tenke biele stuzky ktore boli pouzite aj na pierka...myrtu a tis mame doma takze som len osklbala domaci zahradny porast. Casovo som to zvladla za hodinu. Spravila som dvanast kusov. V kostole som to uviazala s mladsim bratom za nejakych desat minut...to bolo cele...a aspon nieco ten kostol osviezilo:-)
Odpovedať
Ahoj anaxamon je to velmi pekne aj mne sa taka jednoducha vyzdoba paci, musim ta pochvalit si sikulka :-)
Odpovedať
dakujem barborka...som rada ze sa ti to paci....ale zasa moc nechval..aby mi to nestuplo do hlavy 8-) xixi
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si tiež robila sama výzdobu. Vlastne som to pripravila a moja sestra s kamarátkou to len priviazali na lavice. Musela som vymyslieť niečo, čo by sa aj dalo veľmi rýchlo pripraviť, lebo pred nami bola svadba a nemali kočky toľko času na vyzdobenie kostola. Len je škoda, že nieje vidieť viac. Všetkým sa veľmi páčila. A už aj bola na dvoch svadbách. O dva týždne sa vydávala kamarátka tak som jej ju požičala. http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ja som tiez robila sama vyzdobu, na lavice som davala vetvicky kruspanu, zaviazala som to sirokou bielou stuhou a do kruspanu som podavala male farebne kvietky - velmi sa to kazdemu pacilo.... :-)
Odpovedať
*joanna* teraz nie je problém, ani s nápadmi, ani s inšpiráciami. na začiatok si poprezeraj svadadobné albumy, už veľa neviest malo ozdobené lavice v kostole.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
ariell • 19. jún 2007 o 11:29 Prosim o radu ohladne vyzdoby v kostole. Najskor upresnim, ze ide o kostol v meste /Frantiskani v Nitre/, kde bude v ten den viac sobasov. Tradicne sa pariky na vyzdobe dohodnu, alebo si kazdy vyzdobi sam a potom stuhy poberie, alebo sa o tom bavi s kostolnikom? Vopred dakujem a zelam krasny dnicek.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Skús sa spýtať kostolníka možno majú výzdobu na zapožičanie.Aj u nás mali.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
V mojom pripade sa jedna o malicky starobyly kostol v BA. tu je foto interieru... http://podhradie.fara.sk/?q=galeria/2... ako s tym nalozit vramci nie prilis vysokych financii? Poradte. Kde by som zohnala latky a stuhy pripadne koho oslovit na urobenie vyzdoby? Ospravedlnujem sa za duplicitnu temu ale vyhladavanie nic nevyhodilo... len vyzdobu saly.
Odpovedať
mellysek: Mam podobny problem a take netusim co s tim. Mne hlavne trapi co s oltarem. Prolezla jsem net krizem-krazem, ale na fotkach jsou vetsinou velmi bohate vyzdoby, na ktere bychom penizky nemeli :-|
Odpovedať
Profilova fotka
senja: a ty co chces vyzdobovat na oltári, ved tto je svätokrádez!! :-D myslela si vedla oltára.... :-N co nechápem?? :-| my sme mali lavicu a i stolicky komplet dekorov. kostolom, len lavice sme si mohli prizdobit my/-príp. nasa agentúra. ak je to starobilý kostol, tak nechaj vs. tak ako je! prípadne dva stromceky s bielymi ruzami a sviecky na zemi- po kraji lavíc, tam kde vy budete vchádzat... ;-) ak nie tak vol inú variantu a to lupienky z ruzí- namiesto sviecok... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
marmes • Dnes o 12:59 Čaute baby, neviete mi niektorá poradiť akým spôsobom pripnúť v kostole na lavice výzdobu. Nie sú tam totiž výbežky na ktoré by sa to dalo priviazať :( Takže teraz neviem, s čím si pomôcť, lavice sú totiž lakované, bojím sa použiť lepiacu pásku, aby som to nezničila ...
Odpovedať
Profilova fotka
marmes a keby si si kupila tie "prisavky" na hrackach to byva aj niektore web obchody svadobne to predavaju dava sa to aj na auto na vyzdobu ;-) dufam ze vies co mam na mysli :-N
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?