Svadobná výzdoba Piešťany, 25.05.2019

11. nov 20187

Dobry den,

kto zabezpeci svadobnu vyzdobu saly v Piestanoch 25/05/2019 pre cca 70 ludi?
Ferebna kombinacia bledo fialova + biela.
Prosim poslat aj cenovu ponuku.
Dakujem pekne

• Dobrý deň,
    My máme ešte tento termín voľný , píšem Vám správu aby ste si prešli našu cenovú ponuku 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Dobrý deň
    sme svadobná agentúra, ku každej svadbe pristupujeme ako k vlastnej 😉 Veľmi radi pomôžeme, poradíme a usmerníme. Vieme zabezpečiť komplet svadobnú výzdobu sály, auta, kostola, svadobnú kyticu a iné doplnky.
    Našu prácu si môžete pozrieť priamo tu alebo na FB.
    Neváhajte a kontaktujte nás o nezáväznú cenovú ponuku s Vašou predstavou o výzdobe.

prajeme pekný deň 🙂

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň. Napísala som vám spravu

• Pekný deň prajem,
    napíšte mi do IP vašu predstavu, počet ľudí a ja Vám na základe toho viem vypracovať predbežnú cenovú ponuku...verím, že by sme sa vedeli dohodnúť. kľudne si môžete pozrieť aj našu prácu tu na MS alebo na FB - Svadobná Agentúra Erika.

s pozdravom a prianím pekného dňa

erika faturikova

• Dobrý deň,
    venujem sa svadobnej kompletnej svadobnej výzdobe. Viem Vám vypracovať priebežnú cenovú ponuku na základe Vašich konkrétnych požiadaviek. poprosím napíšte mi email aj s Vašou predstavou. Zákazník je pre mňa priorita a jeho predstava. Prípadne mi môžete zavolať na uvedený kontakt.
    s pozdravom ostáva Monika Flasková

• Dobrý deň, ak ešte nemáte vybranú aranžérku, rada vám vypracujem cenovú ponuku na vami zvolenú výzdobu. Napíšte mi prosím do správy podrobnosti o svadbe. Ďakujem a prajem pekný deň
    Michaela T.

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Krasny vecer zelam pisala som spravu

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    ponúkame dekorácie,svietniky,návleky na stoličky,mašle, okrúhle stoly a iný tovar na sviatočné príležitosti.
    Dekori
    Bratislava
    Ponúkame výzdobu na kľuč, prenájom svadobných dekorácií a doplnkov.
    Ak potrebujete pomôcť so svojou svadbou, ste tu správne! Pomôžeme, poradíme, aj nakúpiť môžete - všetko zo sveta svadieb.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov