@natalia611 Dobrý deň máme v ponuke svetelnu stenu, na tento termín je zatiaľ voľná ( rozmery- 3 až 6 m). Napíšte mi ak máte záujem - poskytnem viac informácií ;) pekný deň...
Dobrý deň, prenajímame svetlenú stenu vo farbách biela teplá a biela studená. V tento termín je zatiaľ voľná. Sme z Trenčína. V prípade záujmu Vám v správe poskytnem viac info.
Pekný deň prajem :)
Dobrý deň,
Ponúkame svetelnú stenu na prenájom ako aj na predaj.
Cena za prenájom 3x6m s osvetlenim je 50€.
Cena za predaj 3x3m > 60€ .... 3x6m 90€
( Svetelná stena je s látkovou dekoráciou a súčastou je osvetlenie s možnostou výberu studenej ako aj teplej bielej farby )
V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať
Pekný deň :-)
@bibkamaku Dobrý deň,
Svetelný záves vyrábame mi. Je to kvalitná látka podobná mušlinu. Látka má danú dlžku už v nariasenom stave. Uchytenie je riešené lemovkou cca 5cm a uchytenie osvetlenia je riešené sužkami aby sa dali odnímať a záves v prípade potreby prať.
Dlžka je daná na základe osvetlenie, ktoré je v cene. Osvetlenie má 3x3m ( pri 3x6 sv. stene je to 2ks 3x3m osvetlenia ) a je možné si vybrať vo farbách studená a teplá biela.
Klienti sú spokojný s tovarom. :-)
( Konštrukcia nie je súčastou ......
K cene 290€ sa neviem vyjadriť :-) :-) ;-)
@bibkamaku Svetielka máme v cene 24€/3x3m . Tovar nám v prípade nespokojnosti možete obratom vrátiť naspät. ;-) ( ešte sa také nestalo )
Pre viac info ma prosím kontaktujte v správe