Svetelná stena na svadbu 18.6.2016 - kde nájdem?

15. jún 2016110

Hladam svetelnu stenu na 18.6.2016.

• @natalia611  Dobrý deň máme v ponuke svetelnu stenu, na tento termín je zatiaľ voľná ( rozmery- 3 až 6 m). Napíšte mi ak máte záujem - poskytnem viac informácií 😉 pekný deň...

• Nám požičali na č.t. 0905 643452.

• Dobrý deň, prenajímame svetlenú stenu vo farbách biela teplá a biela studená. V tento termín je zatiaľ voľná. Sme z Trenčína. V prípade záujmu Vám v správe poskytnem viac info.
    Pekný deň prajem 🙂

• Sponzor fóra
  • Náhodou niekde v okolí TN sa nikto nenajde ?

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• @natalia611  Natalia my sme priamo z Trenčína, v rámci TN a okolia máme dovoz a odvoz zdarma 🙂 pekný deň prajem 🙂

• Dobrý deň,

Ponúkame svetelnú stenu na prenájom ako aj na predaj.
    Cena za prenájom 3x6m s osvetlenim je 50€.
    Cena za predaj 3x3m > 60€ .... 3x6m 90€
    ( Svetelná stena je s látkovou dekoráciou a súčastou je osvetlenie s možnostou výberu studenej ako aj teplej bielej farby )
    V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať
    Pekný deň 🙂

• @hidekor  Prosím aká je to svetelná stena 3x6m za 90€, čo sa pozerám tak kúpa závesu 2x3m stojí 290€

• @bibkamaku  Dobrý deň,
    Svetelný záves vyrábame mi. Je to kvalitná látka podobná mušlinu. Látka má danú dlžku už v nariasenom stave. Uchytenie je riešené lemovkou cca 5cm a uchytenie osvetlenia je riešené sužkami aby sa dali odnímať a záves v prípade potreby prať.
     Dlžka je daná na základe osvetlenie, ktoré je v cene. Osvetlenie má 3x3m ( pri 3x6 sv. stene je to 2ks 3x3m osvetlenia ) a je možné si vybrať vo farbách studená a teplá biela.
    Klienti sú spokojný s tovarom. 🙂
    ( Konštrukcia nie je súčastou ......
    K cene 290€ sa neviem vyjadriť 🙂 🙂 😉

• @hidekor  mám záujem len o svetielka, len mi prídu o moc lacnejšie ako sa predávajú tu na SR

• @bibkamaku  Svetielka máme v cene 24€/3x3m . Tovar nám v prípade nespokojnosti možete obratom vrátiť naspät. 😉 ( ešte sa také nestalo )
    Pre viac info ma prosím kontaktujte v správe

• @hidekor  super

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Handmade svadobné dekorácie- svadobné pierka, náramky a doplnky pre družičky, výzdoba kostola, výzdoba auta, srdcia a venčeky.
    Drevené dekorácie na svadbu.
    Ponúkame Vám svadobnú výzdobu, návleky na stoličky pre Váš veľký deň, ale aj výzdobu pre akúkoľvek inú spoločenskú či rodinnú udalosť.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov