Vínové poháre ako dekorácia

Profilova fotka
Ahojte dievcata, videla som uz viacero fotografii, kde sa ako sucast vyzdoby pouzili pohare na stopke. No to, co som videla, boli svietniky, cize uplne hore sviecka. Ale ja uz mam na sviecky zavaraninove pohare s cipkou a drevenou vlockou a tiez mam zopar sviecok mentolovej farby v skle. Ako vazicky pouzivam sklenne flase tiez zdobene cipkou. Ide o to, ze zavaraniny aj tie flase ako vazy maju zavity, mentolove sviecky nie, chcem tam dostat farbu a sisky a preto rozmyslam, co bude vhodne na doplnenie vyzdoby. Poradte ci by sa tento moj vytvor hodil. Tema svadby: ZIMA, tj. vlocky, sisky, biely piesok ako sneh, atd. Dakujem :)
Odpovedať
Myslím si že to vyzerá dobré s tými vínovými pohármi, síce ja som to ešte na žiadne výzdobe nevidela, ale fajn nápad :-)
Odpovedať
nie je to škaredé ale je to na mňa moc nenápadné že ľudia musia aj kuknúť druhým očkom kým prídu na to čo vlastne majú na sebe tie šišky :-) ale hlavný problíém by pre mňa bol tá veľkosť :-) ale nápad super a aj prevedenie. A ako je to tam dole upevnené aby ten biely prášok neušiel?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?