Cateringové spoločnosti a vaše skúsenosti

Profilova fotka
Ahojte, využila niektorá z vás pri organizácií svadobnej hostiny služby cateringovej spoločnosti? Boli ste spokojné?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@andulka19 ja som ich zazil ... aj z pohladu organizatora aj z pohladu zucastneneho ... ide hlavne ale o pocet hosti... pokial je mala svadba a hostinu mate v restauracii na urovni, tak je cateringova firma viacmenej zbytocna... pokial sa jedna ale o velku hostinu a velky priestor, tak je na mieste.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Ahojte buduce nevesticky ale aj tie, ktore uz svoj svadobny den maju za sebou. Drahy ma cez vikend poziadal o ruku a chceli by sme hned buduci rok svadbu. Tiez by ma zaujimalo, ake mate skusenosti s cateringovou agenturou? Oplati sa to? Nie som moc zrucna a tym padom si vyzdobu v ziadnom pripade nebudem vediet spravit sama. Je lepsie dat vsetko jednej firme spravit alebo to nejako rozdelit? Za vsetky rady vopred dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@yamara jeej tak to ti velmi gratulujem ;-) :-) V prvom rade by ste si mali vybrat miesto, kde budete mat svadobnu hostinu. Lebo niektore babule to mali aj tak, ze mali v restike a tym padom nemuseli zhanat ziadnu cateringovu agenturu. No my sme mali v kulturnom dome, takze nam varila cateringovka a aj nam robila vyzdobu. Mne sa to velmi pacilo, bola som spokojna s nimi. Vsetko spravili tak, ako sme chceli a ako sme sa dohodli, nemozem nic zle napisat. Samozrejme zalezi aj od cateringovky. Ved ak budes potrebovat, tak ti poradim potom aj konkretnu..
Odpovedať
@yamara my sme boli nedávno na krásnej svadbe. Mali catering, jedlo bolo fantastické. Avšak sme sa dozvedeli neskôr, že týždeň predtým boli mladomanželia na inej svadbe, kde bola tá istá firma a jedlo bolo hrozné. Nevesta im potom napísala mail, čo sa jej nepáčilo na tej svadbe a im sa už podarilo mať všetko super. Aj na výzdobu mali firmu, bolo to krásne, nikdy som krajšiu výzdobu nevidela. Ale zasa aj tá cena celej ich svadby bola riadna. Poviem len toľko, že my sme v tej hodnote kúpili tento rok úplne nové auto. Skús zistiť, či by ti aj kamarátky nepomohli s výzdobou potom, alebo aj tu nejaké dievčatá šikovné nájdeš :) ak nechceš vraziť do svadby toľko, za čo máš možno základy na dom, tak treba oslovovať kamarátov a príbuzných :)
Odpovedať
@lallurita dakujem ti. Prave to, ze my tiez uvazujeme skor nad kulturnym domom a tam viem, ze nevaria. Museli by sme si najst cateringovu firmu, ktora by nam navarila a nasledne doniesla to jedlo. Mozes mi prosim ta napisat, ktora cateringova firma vam varila? A este by si mi mohla napisat, co vas to na osobu vyslo? Kolko ste platili a co vsetko v cene bolo?
Odpovedať
@natalinkaz a mohla by si mi zistit, co to bolo za firmu? A kolko cca platili na osobu a co vsetko v cene mali? Rada by som si spravila ako taky obraz a potom sa mi bude lahsie rozhodovat. Nemam moc vela kamaratiek a preto sa do tej vyzdoby ani sama pustat nechcem.
Odpovedať
@yamara skúsim sa spýtať, ale ja osobne by som si tú firmu nevybrala, keď o nich viem toto. Keď som ja uvažovala o cateringu, našlo mi viacero firiem z Trenčína. Cena sa vždy pohybovala za jedlo okolo 30-40€ za osobu. Sú cateringovky, ktoré robia aj výzdobu. Táto firma im zabezpečila iba jedlo. Alko-nealko si kupovali sami, to od nich nemali. Či im pripravovali aj stoly to neviem, pretože na výzdobu mali zvlášť firmu, ktorá im robila všetko, od vestibulu až po posledný kútik sály. Čo som si tak odsledovala, tak firmy na výzdobu berú nekresťanské peniaze za pár dekorácií, ktoré spravia a pritom veľa krát točia tie isté veci na svadbách. Myslím, že sa ti viac oplatí zohnať nejakú dekoratérku aj tu alebo popozerať niekde na sashe, než si platiť na to firmu. Ja si chcem preto robiť všetko sama, aby to nebolo tuctové, aby niekto nepovedal, že na podobnej svadbe už bol, alebo že "opakujem" po niekom.
Odpovedať
Profilova fotka
@yamara samozrejme, ze mozem. Nam vsetko zaobstarala cateringova spolocnost Josip. Oni totiz spolupracuju aj s aranzerkou, takze sme si vsetko cez nich dali. Jedlo na osobu nas vyslo 35€ a vyzdoba 4€ na osobu. V cene sme mali pripitok, polievku, hlavne jedlo a svedske stoly. My sme predjedlo nechceli, lebo u nas v rodine to akosi zvykom nie je.
Odpovedať
Ak by ste mali baby záujem môj muž by Vám prišiel na svadbu navariť ak budete mať záujem, je vyučený profes. kuchár už 10 r. a varenie je pre neho koníček, varí veľmi dobre domáce jedlá. ak by mal niekto záujem alebo vedel o niekom kto by potreboval navariť na svadbu dajte vedieť. Len vážny záujem, ďakujem. Pekný deň prajem.
Odpovedať
@natalinkaz aha, no tak tu firmu teda uz aj ja vyhadzujem z hlavy, lebo ja by som bola najradsej keby som nasla jednu, ktora by nam aj navarila a aj vyzdobila. Viem, ze take existuju, ktore vedia zastresit uplne vsetko. Nechcem to riesit cez milion ludi. Ale dakujem ti velmi pekne za nazor a rady.
Odpovedať
@lallurita o nich som tu uz cosi citala. Maju aj dobre referencie aj zle. Tak hovoris, ze ty si s nimi bola spokojna? Mas uz aj nejake fotky, aku si mala vyzdobu a ake jedlo? A este medzi prvymi otazkami sa ta musim spytat, ci chodia aj inam robit catering? Lebo oni pochadzaju z Oslian tusim, ze? A my budeme mat svadbu v Ilave. Tak ci to nebude problem.
Odpovedať
@yamara skus spicybrown alebo partypartners, o tých som počula celkom fajn slová :) ale sú drahší o niečo a mne osobne to príde tuctové. Ale možno sa ti to bude páčiť :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@natalinkaz pozriem si, dakujem. No zase nechcem prilis drahu agenturu. Tak do 40€ ked ma vyjde aj strava aj vyzdoba na osobu, by som bola najradsej. Uvidim, uz mi tu Laura poradila aj agenturu Josip, tak este aj ich chcem pozriet. Budem mat aspon co robit cez vikend:D:D:D
Odpovedať
@yamara Vraj to menu vychádza tak okolo 30€ na osobu a v jednom podniku mi povedali, že výzdoba vychádza väčšinou tých 5eur na osobu, takže do tých 40€ by si sa mala zmestiť. Ak samozrejme nebudeš chcieť nejaké špeci osvetlenie a tak :)
Odpovedať
@natalinkaz tak mi napisala aj ta Laura, ze u nich platili na osobu za jedlo 35€ a za vyzdobu 4€ na osobu. Uvidim, skusim oslovit viacere spolocnosti, nech mi spravia cenovu ponuku a potom sa budeme rozhodovat. No chcela by som iba za hlavny stol nejaku svetelnu stenu, aby to bolo take krajsie. Ale inak viac menej iba taku klasiku, nic prehnane.
Odpovedať
@yamara svetelnú stenu mám aj ja. Môže mať do 4m. Ak by si chcela, môžem ti ju potom za symbolickú cenu prenajať :)
Odpovedať
@natalinkaz ty si ju ides kupovat? Dakujem, budem na to mysliet a ked nezozeniem, tak sa obratim na teba.
Odpovedať
@yamara uz ju mame kupenu :-) cez vianoce budeme pri nej fotit deti, tak ju otestujeme. Ja si ju budem aj sama zdobit este.
Odpovedať
Profilova fotka
@yamara my sme s nimi boli veeeeelmi spokojni. Lepsie jedlo som nikdy predtym nejedla a vyzdoba bola taktiez velmi pekna, ale tak tu som si viac menej sama rozkazala, ako ma vyzerat. Fotky este nemam, do konca roka by som ich mala mat, tak potom ti poslem, oki? Pripomen sa mi. Ano pochadzaju z Oslian ale catering chodia robit po celom Slovensku, s tym nemaju ziadny problem. Ilava nie je az tak daleko, takze si myslim, ze v pohode. Len sa musis cim skor rozhodnut, lebo oni su dost vybookovany uz aj rok dopredu. Uz mate vybraty datum?
Odpovedať
@natalinkaz tak potom posli nejake fotky aby som videla, ako vyzera. Ked nahodou firma taku svetelnu stenu nebude mat, tak budem pocitat s tebou ;-)
Odpovedať
@lallurita dobre, budem rada ked mi nejake posles. Kludne mozes aj do sukromnej spravy, ak nechces aby ich vsetci videli. Pripomeniem sa ti, toho sa nemusis bat :-) Som rada, ze chodia po celom Slovensku. Datum uz mame viac menej vybraty len este dnes idem volat na miestnost, ci je vtedy volna. Ak bude, tak vyskusam rovno zavolat do tej cateringovej agentury, ci vobec maju ten termin volny.
Odpovedať
@yamara dnes ideme fotiť vianočné fotky detičkám, tak potom pošlem fotku keď ju budeme mať rozbalenú a nazdobenú :) ... V Trenčíne má firma stenu, nám by ju doviezli 5km do sály a za dovoz si pýtali 10€, prenájom dokopy 90€. Takže ja by som ti ju požičala iba za symbolickú cenu, aj by sme ti ju prišli poskladať :) tak sa potom ozvi keby ju nemali, alebo by bola menšia ako tá naša :)
Odpovedať
@natalinkaz oki super, dakujem ti velmi pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@yamara dobre, poslem ti ich do sukromnej spravy, lebo moj drahy si nepraje, aby som zverejnovala fotky zo svadby na internet. A ktory datu mate vybraty ak smiem vediet? No obvolaj si to, to bude najlepsie.
Odpovedať
@lallurita velmi sa nam paci datum 28.8.2020 ale ten uz asi mame smolu, kedze je taky "magicky" a uz bude vsetko zajednane, tak uvazujeme nad sobotou 29.8.2020. Na tento termin je este aj ta miestnost volna, tak som ju predbezne zajednala. A este musim dnes do tej ceteringovky zavolat, vcera som akosi nestihala :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@yamara tak ten je ozaj krasny ale na ten termin by uz asi ani ta cateringovka nemala volne, aj ked ona vie aj viac akcii v jeden den zorganizovat. Ved zavolaj a budes mudrejsia, ci uz si aj zavolala???
Odpovedať
@lallurita no ved toto, preto sme sa potom zhodli, ze dame toho 29.8. a uz som im aj volala a tento termin povedali, ze nam mozu prist spravit catering na svadbu, tak som bola stastna, ze maju este volne. aspon nemusim ziadnu inu agenturu zhanam :-) takze ten datum je uz isty! ;-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@yamara aj to je pekny datum a super, ze si ich rovno zajednala. Aspon mas o jednu starost menej. Dufam, ze budes spokojna. Potom mi das vediet.
Odpovedať
@lallurita jasne, ze ti dam potom vediet :-) Ved ak by som potrebovala este ohladom niecoho poradit, tak sa ozvem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@yamara jasne kludne, budem rada:):):)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?