Ahojte
chcela by som poprasiť o radu: hladam nejaku agenturu ktorá robi sny skutočnostou. Do tých čo som zatial volala tak to nieje ono. A ani s ochotou to nieje výhra. Potrebujem niekoho kto to spraví tak ako si to predstavujem a možno trošku vylepší. A ešte zato nebude pýtať strašidelnu sumu. A sa dá poradte.
papa
orbitka no ak mas naozaj svadbu uz o dva tyzdne, tak ta agentura musi robit zazraky na pockanie :-D ziadnu ti bohuzial neporadim, my si vsetko zaobstaravame sami - saty, vyzdobu, jedlo, napoje, zakusky - vsetko
mozno by si mohla blizsie urcit, co vlastne hladas, aky mas sen, tak ti bude skor vediet niekto poradit
ahoj skus agenturu KaPa z BA, adresu najdes aj na tejto stranke vo firmach, mne pripadali velmi ochotni. Len teda neviem ze co dokazu za dva tyzdne. Drzim palce!
ahoj skus agenturu K.K su fakt super a myslím že ani tvoj super ;-) termín im nebude robiť problém. Mne robia výzdobu a som s nimi velmi spokojná a cena je tiež prijatelná. A chces kontakt pošlem cez IP . Daj vedieť ako si dopadla. papa
ahoj, skus agenturu Bella bianca, maju velmi prijatelne ceny a kocky si ju tu velmi chvalia...Z fotiek co tu maju v albume ich vyzdoba vyzera fakt super:-) ...podla mna ak zacnes konat hned, za 2 tyzdne to urcite zvladnu, neboj:-)))...vela stastia
kamoske zas zorganizovala moja kamoska svadbu....je to super tím tak ak chcete dam vam kontakt na baby :) robia BA + zapad ale nedavno aj v tatrach nieco organizovali