Oplatí sa svadobná agentúra?

Profilova fotka
je mi jasne ze to setri cas , ale kde je zaruka ze to nezbabru?
Odpovedať
Ja nevidim ziadnu pridanu hodnotu svadobnej agentury. Svadbu som v pohode a bez stresov zvladla aj sama. Aj tak vsetko, co treba na svadbu zabezpecit som potrebovala rozhodnut ja, takze agentura by mi naozaj v nicom nepomohla
Odpovedať
co sa tyka vyzdoby, tak urcite sa oplati nejaku si zabezpecit, ci uz cez agenturu, ci cez firmu, ktora sa na to specializuje, lebo tesne pred svadbou nema nevesta cas sa na to sustredit, a ked si dohodne presne, co vo vyzdobe chce, urobia jej to. ine veci by som si ja osobne radsej vybavovala sama, ale to zalezi od nevesty, ake ma naroky... ja sa radsej spolieham na seba. mne robila vyzdobu http://salon.ms-style.sk/ a musim povedat, ze to vsetkym vyrazilo dych, samozrejme, vsetko sme si vopred dohodli. poznam vsak dievcence, ktore si kvoli tomu, ze ziju v zahranici, vybavovali vsetky veci, vratane menu, cez agenta svadobnej agentury...
Odpovedať
ja osobne by som na Slovensku tieto služby nevyužila, je pravda že my sme mali menšiu svadbu 50 ľudí, takže viac-menej sme všetky veci zvládli sami dvaja + pomohla sestra s maminou, keďže svadba bola u nás doma a my žijeme už dlhšie v Ba. Výzdobu a prestieranie urobili krásne priamo v reštaurácii, kde svadba bola, presne podľa parametrov čo som im dala. Zohnať si šaty a obrúčky bola radosť, to si neviem predstaviť, že by riešil za mňa niekto iný. Osobne si neviem predstaviť že pri dákom rozpočte 4000€ pri som musela zaplatiť ďalších 20-30% agentúre (teda neviem koľko berú - to je odhad).
Odpovedať
Pre mna bola agentura darom z nebies. Nielenze ma odbremenili od nahanania a nakupovania veci na vyzdobu, ktore by som potom asi len ledva predala, ale hlavne to bola neuveritelna pomoc. kedze som mala velmi specificke poziadavky, bolo to narocne, ale agentura to zvladla na jednotku :-) my sme mali svadbu daleko od domova, obe rodiny museli pricestovat, nik mi nemohol pomoct a v klube, kde sme to mali, nebolo mozne zdobit den vopred. nedokazem si predstavit, ze by som rano o piatej naklusala a zdobila az do obradu. Ocenila som to, ze som len prisla z fotenia na svadbu a vsetko bolo dokonale prichystane. Nelutujem jedineho centa, ani jedineho. Za tie stresy a nervy by mi to nestalo a vysledny efekt by bol aj tak podpriemerny (keby si to vsetko chystam sama).
Odpovedať
A v podstate odpoved na tvoju otazku: Ak kalkulujes, tak nie, agentura sa neoplati. Ak chces krasnu a vysnivanu svadbu, tak ano, agentura sa oplati.
Odpovedať
no ja som mala krásnu a vysnívanú svadbu aj bez agentúru :) ale súhlasím, že ak je svadba mimo miesta ženícha aj nevesty tak treba mať koordinátora určite
Odpovedať
Dolezite je, co si kto pod "agenturou" predstavuje. Ja som mala na mysli fullservisovu agenturu, ktora vsetko na svadbu vybavi a na celkovu kalkulaciu si da svoje fee. Ja som mala vyzdobu zabezpecenu priamo od miesta, kde sme mali svadbu, ale ak by sm si ju mala riesit sama, tak by som rozhodne vyuzila sluzby agentury, co s tym ma skusenosti. To je asi jedna, ktora sa oplati, zvysok si myslim, ze je lepsie pripravit si sama. Ked tu citam, ako si nevesty zhanaju navleky na stolicky, masle, servitky, svietniky, rozne srdiecka na stenu atd a to vsetko len preto, aby sami svojpomocne skoro rano pred svadbou zdobili salu, tak naoazaj nerozumiem, ci im to za to stoji a ci sa im to hlavne financne oplati.
Odpovedať
- no my sme robili svojpomocne skoro vseto - ale ja som to brala ako sucast toho velkeho dna D :-) ked som na internete vyberala dekoracie a potom sme si spravili s drahym jeden den vylet do nitry aby sme ich sli vyzdvihnut... to mi pripadalo ako to prave orechove :-) - takisto ked sme si sli do brna vyzdvihnut obrucky - nechceli sme aby nam to posielali, ale v sobotu rano sme sadli na vlak, sli pre prstene a tulali sa po meste, dali si dobry obed a tak... neviem si predstavit ze by to robil niekto za mna - strihat a viazat kruspan na branu v predvecer svadby s kamoskou a segrou tiez povazujem za super cast toho celeho,... nevravim ze sa ma sediet doma a spievat smutne ludove svadobne pesnicky...ale nam bolo veselo, daco sme popili, daco porobili, zabavili sme sa... - dokonca som asistovala pri peceni dvoch alebo troch druhov svadobnych maskrt...je to super pocit ked vies ze si pecies na svoju svadbu :-) - program som vymyslela a zorganizovala sama (s maminou asistenciou) do posledneho detailu - je skvely pocit ked to vyjde a vidis ze sa to vsetkym paci - a navyse uz mesiac pred svadbou mas tu "svadobnu horucku", nemyslis na nic ine, hladas, googlis, citas zazitky, predstavujes si aka bude ta tvoja - mesiac pred svadbou (vratane svadby) je asi najkrajsie obdobie ake som zatial zazila... POZNAMKA - ja som mala na to vela casu, fakt dost vela casu - a nie 8hodinovy pracovny cas, vtedy sa to da. Keby som bola zamestnana (bez pristupu na internet) - tak by som si nejaku agenturu asi vybrala. Kamoske sa osvecil The Wedding Dream Team, mau aj fotografa, kopec dobrych napadov, keby som bola menej kreativna nevesta v casovej tiesni a trosku menej zviazana financiami, urcite idem do toho. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ak si trufas vsetko spravit sama, neoplati sa to zverit agenture..... ja som si vsetko robila sama, od vyzdoby po shananie vsetkeho... vacsina peniazkov z kupenej vyzdoby sa mi vratila aj spat... aj ked nie cela, velmi vela som usetrila... treba mat na to len nervy a cas... ale verim, ze to zvladnes....
Odpovedať
Ak ma na to clovek dost casu a je organizacny typ, tak to zvladne aj sam. Ale nie je naskodu si nechat aspon poradit, co a ako. Agentury mozu mat vacsi prehlad o roznych dodavateloch a mozu odporucit, co sa oplati a co nie. A suhlasim s iamhappy, ten stres s vybavovackami za to nestoji. Moja predstava je prist na svadbu a vediet, ze sa nemusim uz o nic starat a vsetko je tak ako ma byt, pripadne, ze sa o to postara niekto iny :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si vsetko poctivo riesila sama... som velky pedant a vsetko si spravim rada sama... na jednu vec som vsak agenturu potrebovala ... oslovila som jednu Ba agenturu... a velke sklamanie... nastastie pokazene sluzby agentury zachranovala prevadzkarka z hotela a moje den bol super....ale tuto agenturu nikdy viac.. vlastne vsetko uz len sama... nasrat nevestu v svadobne rano, to neni prijemne,,,,
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?