Ahojte, kto by mi poradil alebo ma nejake skusenosti s nejakymi svadobnymi agenturami, foografmi, kameramanmi na Spiši (okolie PP, SNV, KK, LE)? Nakolko zijem v cudzine je tazke vyberat bez niecich skusenosti. ma niekto skusenosti s hudobnou skupinou TINO? Dakujeeem
my sme mali Tino, bola to druhá voľba po Jasper /tí už boli obsadení/ ale aj Tino boli super, boli sme spokojní ;-) iné neviem lebo výzdobu sme mali vlastnú, fotografa z KE a kameramana sme nemali.
MOzem sa vas opytat ako sa zhruba pohybuju ceny fotografov a kameramanou? myslim kompetne balicky od fotenia nevesty a zenicha az po polnoc..dakujem :)
ahoj, nam vysli velmi v ustrety grand Hotely Spis s obradom vonku, vyzdobu nam robila pani Skarupova so Smizian trosku jednoduchsia ako som chcela ale bola fajn, Fotil nam uzasny fotograf Matus Pramuka link mam v profile... a Dj sme mali bratov Lunakovcov...
Ja odporucam kameramana V. Adamkovica z Levoce, je proste najlepsi...a jeho dcera je fotografka, tiez velmi sikovna, ked si objednas oboch, usetris a pride ti kamerovat aj fotenie...ma neskutocnu techniku, od auticka, cez zeriavy az po drom kameru.
@dencah Dobrý deň, kľudne sa na nás obráťte, máme 5-ročné skúsenosti s organizovaním svadieb neviest, ktoré sú dlhodobo v zahraničí. Bližšie info cez IP, radi Vám zašleme nezáväznú, bezplatnú cenovú ponuku. S pozdravom Jana Dutková
Zdravím, my pôsobíme v Sp.N.Vsi a zabezpečujeme svadobnú výzdobu.... Máme tiež obchodík na Letnej 63/70, kde nájdete skoro všetko na svadbu (okrem šiat :D ) ...takže ak by ste potrebovali pomoc, sme tu ......:)
Tiež prihrejem polievočku Matúšovi Pramukovi - link na fotky mám v profile. Pokiaľ chcete fotografa, ktorý má cit pre detail, je kreatívny, nefotí pózy a zamilované pohľady na príkaz, ale to, čo sa skutočne deje, tak je to jednoznačne najlepšia voľba.