Svadobná agentúra pre svadbu v Bratislave a okolí

Ahojte, je tu prosim niekto kto vyuzil sluzby svadobnej agentury? Ja stale vaham ci sa do toho pustit sama (sme casovo pomerne obmedzeni) alebo zaplatit agenture. Len na moje sklamanie vela ponuk na agentury som nenasla, ani nemam prehlad ci a o kolko sa to cele s agenturou predrazi... Moja predstava je taka ze az tak predrazene by to nemuselo byt kedze pocitam s tym z dobra agentura si zarobi na proviziach ktore dostane od dodavatelov ze vyuzijeme prave ich sluzby.....alebo to tak nefunguje? Moc mi pomoze kazdy napad,skusenost i nazor.... Vopred moc dakujem!
Odpovedať
Dobry den, svadobnu agenturu sice zatial nemam, ale pokial by ste mali zaujem o pomoc za velmi prijatelnu cenu, tak som k dispozicii. Mam za sebou uspesne zorganizovanu slovensko-nemecku svadbu. Pokial mate zaujem nevahajte ma kontaktovat.
Odpovedať
Profilova fotka
Veľmi radi Vám pomôžeme s Vašou svadbou a budeme sa snažiť vyhovieť Vám a poradiť so všetkým čo bude potrebné :-) :-)
Odpovedať
Ahojte,dievcence, na moju svadbu mi drahy nechcel povolit agenturu, ze to bude drahe...Ale zeny su velmi presvedcive,ked nieco chcu:)Takze nakoniec sme ju mali a ani jeden z nas neolutoval...Holka bola skvela, vsetko dokonale zoorganizovala,pomohla s vyberom siat, miesta,hostiny..my sme este predtym odisli na dovolenku a vratili sa dva tyzdne pred svadbou,ale vdaka nej, sme nemali ziadne stresy...vrelo odporucam:) Skuste pozriet jej stranku:http://www.pompomagency.sk/svadobna_agentura_Bratislava.html
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?