Ako ste riešili dovoz hostí na svadbu?

Ahojte. Prosím Vás, môžete mi povedať ako ste riešili dovoz hostí na svadbu? Odvoz máme zabezpečený, bude auto. Neviem či mám pre nich pred svadbou poslať auto, aby ich priviezlo, alebo to nechať v ich réžií, nech sa starajú. Ďakujem za rady. :-)
Odpovedať
@tatiana1329 Väčšinou je to stále v réžii svadobčanov :) Iné je to možno v prípade, aký sme mali my. Obrad bol v jednom meste, hostina v inom. Takže sme si zarezervovali autobus.
Odpovedať
@tatiana1329 na svadbu sa každý dovezie predsa sám :-) málo toho máš na starosti? :-) to kde sme, aby si si ešte aj hostí na svadbu dovážala :-D odvoz je už iné, spoločensky unavení, takže je v tvojej réžii, keďže sa výborne bavili /tvojou zásluhou/ sa o nich postarať - ale dovoz by som neriešila :-) na pozvánke je čas a miesto - každý sa dopraví :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My by sme chceli pre hostí objednať jeden autobus, ktorý ich privezie na svadbu a aj odvezie ale viem, že všetci svadobčania nepôjdu autobusom, lebo po niektorí chcú ísť autom, ale to budeme s priateľom neskoršie riešiť :-) A čo sa týka mojich a jeho rodičov budú mať limuzínu zaobstaranú ak to vyjde pravdaže :-)
Odpovedať
K nám hostia prišli jednotlivo, potom sme mali zajednaný autobus na presun z domu do kostola a sále. K dispozícii boli stále 2 šoféri - jeden z mojej strany a jeden zo ženíchovej. Nad ránom hostí odvážal mikrobus a šoféri, prípadne mali vlastný odvoz :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiez riesim tuto dilemu.. ono sa povie, ze hostia sa privezu sami, ale ked byva vacsina rodiny v odhlahlej dedine a nemaju auto a ani vodicaky, tak by mi bolo asi blbe im povedat, nech si odvoz zabezpecia sami. Povazujem to za moju povinnost, ked som ich pozvala a chcem ich tam mat :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mali sme zabezpečený autobus, ktorý bral ľudí od kostola do sály a ráno potom späť. Je síce pravda, že ráno ním išlo menej ľudí, lebo nie každému sa už chcelo ísť domov a niektorí si pozháňali sami odvoz. :-D A tí, čo bývajú trochu ďalej buď prišli autom, alebo si to už poriešili sami. Z manželovej strany mali tiež autobus, ale to bola nutnosť, lebo hostia dochádzali 50km. :)
Odpovedať
@tatiana1329 dovoz tam nechaj na nich. Ani my neplanujeme riesit ich dovoz. Ved to by mali oni sami zvladnut. Ako odvoz to uz je nieco ine, ale pokial to nemas v nejakom inom meste a ze by museli vela cestovat tak to nechaj na nich
Odpovedať
@bluelovebird no totiz my to mame takto: byvame v inej obci ako moji rodicia aj ako snubencovi rodicia a obrad a hostinu mame v Pezinku. takze dochadzat budu musiet vsetci a dokonca cez Pezinsku Babu.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte...my to riešime autobusom z mojho rodného mesta..a s priateľom kde bývame, a bude aj obrad - a zase jeho rodina, sa pridá ďalší autobus, a kto má malé deti alebo im to nevyhovuje -autobus- tak auto... ;-) takže áno, 2 autobusy, 1 svadobné auto, a 2 autá na rozvoz hostí :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja riešim trošku obdobnú dilemu, ale zatiaľ som to vyriešila takto: nakoľko odobierku u mojich rodičov chcem mať len v súkromí, svadobčania sa dopravia pred kostol (zabezpečia si to sami) na miesto hostiny ich dopravím (to je moja dilema) a potom večer po svadbe už máme šoféra, ktorý ich porozváža. No a čo sa týka u mňa tej prepravy z kostola do sály ktorá je vzdialená asi (max 1km od kostola) neviem ako poriešiť. Nakoľko veľký autobus sa nám neoplatí zobrať, rozmýšľam nad 9 miestnými taxíkmi (3-4), ktoré mi poodvážajú hostí do sály, alebo nejaký mikrobus? Zvažovala som aj že pôjdeme všetci pešo do sály, ale nakoniec som to zavrhla, nakoľko je tam blbý prístup (nie sú chodníky pri ceste) a vôbec neviem aké bude počasie (október) takže budem ešte dúmať, ako to vyriešiť :)
Odpovedať
Volim autobus. Pozbiera hosti z okolia a bude.Nechcem aby si lamali hlavu nad tym kto bude soferovat na obrat - to by bolo este v pohode ale urcite sa budu chciet na oslave zabavit . Mame vsak hosti aj z inych krajov ale tii pridu svojimi autami. Zabezpecujeme ako dovoz tak aj odvoz hosti aby nik nemal zbytocne starosti a mohli za poriadne pozabavat. :-D
Odpovedať
@tatiana1329 aha, to som nevedela ze to mate taketo komplikovane. Tak to potom fakt najlepsim riesenim bude nejaky autobus ktory ich dovezie aj na obrad, aj na hostinu a potom rano aj odvezie. Po prípade nejake auta
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?