Svadobná limuzína Lincoln v Nitre. Viete niekoho odporučiť ?

Viete mi prosím niekto poradiť, kde v okolí Nitry zoženiem limuzínu typu Lincoln? Prípadne nejaké iné zaujímavé auto? Nerád by som veterána alebo štandardnú nemeckú značku. A Bratislava sa mi v tomto prípade zdá byť ďaleko ... Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
limuziny mas iba v bratislave. no ty byvas v nitre tak to nieje tak daleko od blavy.ak ju vazne chces tak si ju musis objednat uz teraz.good luck.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, aj ja som z Nitry. Naši známi mi vedie zohnať super Mercedes, ale tiež by som veľmi chcela limuzínu. Ak zistíš niečo nové, daj vedieť please.
Odpovedať
tak som zistil, ze jediny lincoln na Slovensku sa poziciava v BA a je obsadeny uz 9 mesiacov vopred. Pani podnikatelia na SK zaspali, lebo sa mi nezda, ze limuzina by mala byt to prve, co si clovek pri organizovani svadby zabespeci ... :-S
Odpovedať
Pani podnikatelia ti odpovedaju:chod radsej autobusom lebo ta limuzina stoji na den viac ako ty ratas ze ta vide cela svadba.
Odpovedať
mispul, Lincoln v BA stoji 10 litrov na 5 hodin a rozhodne mi to nerobi problem zaplatit. Ak je limuzina vypredana na 9 mesiacov dopredu, urcite by slusne zarabala dalsia. Tolko k podnikaniu, ak Ti to nieco hovori. A co Ty vies o tom, kolko co ja ratam? Zle si sa vyspala :-D ?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
fakt su limuziny iba w BA????KE a okolie nic??? :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Prosim vas, mozete mi do IP napisat vsetky kontakty na Slovensku okrem vychodu na limuziny?????? VEEEEEEElmi pekne dakujem!!!!!! Je to surne!!!!!!!!!! ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ja som mala tiez problem najst pohodlnu limuzinu.mam kontakt na jednu spolocnost ktora ponuka limuzinu znacky Linkoln,ale nemam cnu a ziadne informacie.Viem iba tel cislo ak Ti to pomoze.
Odpovedať
moze mi niekto poradit kde mozem dostat kontakt na druha,alebo lepsie povedane zabavaca{ tlmocnika}na svadbe ktory vie perfektne anklicky?Sa som teraz v anglicku a bohuzial nepoznam nikoho v okoli Sered kto by bol tak ochotny.Ak mate na niekoho kontakt prosim poslite kontakt,dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Ja by som ani nepotrebujem limuzínu, ale nejaké pekné tmavé(čierne) auto. Audi, mercedes, mW. peugeot. Neviete mi poradiť, kde požičiavajú tieto autá v okolí Nitry alebo Levíc?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?