Prosím Vás poraďte mi kde požičiavajú autá na svadbu lebo čo sme mali od známeho tak to padlo a neviem nič zohnať. Bola som v niektorých požičovniach ale nula bodov. Buď požičiajú na viac dní alebo to strašne veľa stojí.
Ahojte. Chcela by som vediet, kde by som sa mohla obratit ak by som na svadbu chcela stare auticko - veterana? Nepoznate nahodou niekoho alebo nejaku firmu, ktora sa tym zaobera? Vopred dakujem :-)
Budeme mit svatbu u KE a nasli jsme autopujcovnu, ktera ma opravdu perfektni káry bile i cerne.
Chlap z tý kanceláre mi oznamil, ze do mesice by jim mel prijit ten 12metrovy H2. Cena za Q7 byla evropska, ale "jednou za zivot" (tu nemaj bilou). Nekdo tu psal o Daisy a tyhlety s nima prej spolupracujou (doufam, ze sem tedka nerek neco spatnyho:). Nejakej ten kontakt mam, kdyby nekdo chtel. Jo a v "K..m do m...sta" je na ne pry kontakt.
lucia29 • 9. jan 2008 o 16:06
Ahojte Košičanky, a baby z nášho okolia! Ja sa ccem opytať, či nemáte niektorá skúsenosti z požičovňou svad.limuzíny, ktorá sídli na Ipeľskej ulici.
usmejsa • Včera o 23:20
ahojte baby.prosim poradte kde na vychode najdem nejaku autopozicovnu.paci sa nam tento styl.
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
pomozte kto by take poskytoval.
dakujem
V.