Veterán z Bardejova. Neviete o nejakej požičovni?

Profilova fotka
Kde a ako?
Odpovedať
1
2
16
Profilova fotka
Pokial sa najde niekto kto poradi,tak prosim,prosim.Nemate neaky typ na neaku autopozicovnu?Strasne by som chcela neakeho veterana,ale nic som nenasla... :-(
Odpovedať
no bianca...v Bardejove ja veru nic take nepoznam:(( ale tiez by som brala veterana
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj.Ja uvazujem o tom,ze si podam inzerat,¨myslim ze ludia by mohli mat taketo skvosti aj doma.
Odpovedať
V Bardejove?? no taq to ja veru poxybujem :-|
Odpovedať
Profilova fotka
TAk ale skusit to mozem. Pevne verim ze mi volaco zozenie brasko:Ma celkom dobre moznosti ako to zistit.Vlastne mi zariaduje skoro celu svadbu.Aku mate hudbu?
Odpovedať
tha...rusnacku:))))) to vies...beriem si rusnaka:)))))))))))))
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to gratulujem a drzim palce.Nic v zlom,len si robym srandu... :-) ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
otvaram znova tuto temu ;-) tak babenky co to budete mat v Bardejove, pripadne bard. okrese..piste piste piste 8-) 8-) 8-)
Odpovedať
Hej, mas-te nieco proti rusnakom - ckam :-S :-) ??? Uz si vyhrnam rukavy ;-) Inac, skus si pozriet stranku http://veteranzajo.host.sk . Je to stranka veteranov, ktori takto propaguju svoj konicek. Myslim, ze ked sa s nimi skontaktujes a poprosis ich o radu, pomozu ti....alebo aspon budes o krocik dalej....teda spon dufam. Nemam to z vlastnej skusenosti, poradil mi to buduci mangel. 8-) By the way, rusnaci maju horucu krv....wau :-D
Odpovedať
hmm..dikes za tip... btw..poslala som ti IP..tak napis :-D
Odpovedať
a este...dana stranka nefunguje :-(
Odpovedať
Cau Zuzla2, tak ja som z okr.Bardejov, co to mate za rusnacku hudbu? Kapela? Ja som strasne chcela nejaku rusnacku skupinu, ale ako si sme sa rozhodli pre inu. Ako prípravy?
Odpovedať
Článok sa načítava...
milacikov kamarat ma skupinu, tak oni nam budu hrat..su od Svidnika... pripravy??? co ja viem...idu...to hlavne uz mame...takze teraz uz tak pomalicky vybavujeme ostatne veci ;-)
Odpovedať
neviem Zuzu, mne to funguje...mozes si to zadat aj priamo....a ak ti to nepojde, tak...zoznam vyhladavac, veteran car club....a mas to :-D IP som dostala, na svojom mas o. :-)
Odpovedať
no uz mi to funguje... IP precitana..a odpisane :-D
Odpovedať
Zuzu, pozri si temu 24.9.2005. Kiki tam spomina firmu Decor v Bardejove, ktora zabezpecuje vyzdobu :-D
Odpovedať
hej uz som tej babenke pisala..tak som zvedava,ze ci mi odpise alebo nie..resp. keby ti odpisala tak mi daj vediet..nestiham vsetko sledovat :-|
Odpovedať
okok 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj baby.Ak sa dozviete adresu na tu vyzdovu ,tak to hodte do plena.Bracha mi hovoril,ze pri Jase na trase do Bard.Novej Vsi je neaky velkosklad a ze tam poziciavaju aj svadobnu vyzdobu.Neviem ako sa to volá.Viac budem vediet buduci tyzden,konecne idem na Slovač po 3 mesiacoch :-D :-D :-D
Odpovedať
ahoj bianca..ta firma sa vraj vola Decore..ked budes vediet nieco viac o velkosklade pls napis nam to..urcite nam to pomoze....vdaka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj zuzla.Určite to napisem.V pondelok idem konecne domov tak sa tam zajdem pozriet aurobym prieskum.Dufam,ze budem mat cas tam zájst.Najviac by som sa smiala,keby to bola tá ista firma,pretoze v Bardejove toho asi vela nebude... :-D
Odpovedať
Ahojte, ta firma, co poziciava na svadbu dekoracie sa vola ETS, maju sice velkosklad smerom na Bard. Novu ves, ale tam uz nic nepoziciavaju, ja som si odtial kupila krepovy papier, servitky . Svad. vyzdobu poziciavaju v Hoteli Saris, tam maju totiz predajnu. Papa
Odpovedať
barbie4, možno tá firma požičiavala, ale ja som sa vydávala v 9. 10. a výzdobu mi robilia firma decore a pani Berecová. Určite to robia stále.
Odpovedať
hmm...hadam stihnem co to pozistovat tento piatok az stastne dojdeme na SK ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
cau te babulky, chcem sa Vas spytat ako domorodcov, je v bardejove dobre kvetinarstvo, kde mi spravia svadobnu kyticu? Hena.
Odpovedať
lAhoj Henulka, prezrela som si tvoje fotky, no teda .... ty sa vydavas na vychod a do konca do Malcova? (Určite tam bývať nebudes .....). Mas krasne svadobne oznamenie, take nezvycajne ..... aspon pre mna. Peta poznam, ja byvam totiz vo vedlajsej dedine. Co sa tyka kvetinarstva, dobra kvetinarka je na sidl. Vinbarg- Fellegiova, ja si davam robit pri OD Centrum z boku.
Odpovedať
Profilova fotka
Cau Barbie4, mas pravdu na vychode byvat nebudem, len sme to urobili koli Petrovej rodine, aby sa ich mohlo zucastnit co najviac, lebo keby bola v BA tak z ekonomickeho hladiska by si to nemohli dovolit, tie ceny su tu ine, no a Blavaci maju auta a su schopny zaplatit cestu a ubytovanie a dokonca sa tesia a sami pozyvaju na svadbu, lebo vychodniarske svaby su ine a este ich niektori nazazili. Sami sa nam pozyvaju na svadbu, ale uz ich stopujeme a davame na pspravnu mieru. Zachvilu bude viac blavakov ako vychodniarov. Hi,hi. A hlavne s ubytovanim je problem, nie su u Vas kapacity. Nahodou u Vas v dedine niekto nema privaty, myslim v sukromi, tato informacia by mi bodla, lebo buduci tyzdem ideme na matriku a este tieto veci by sme doriesili. A tiez manikerka pedikerka - nepoznas daku dobru, aby som sa pripadne mohla u nej dopredu objednat. Mam rada veci aspon na 90% zabestelovane dopredu, pokial nepoznam prostredie. Tak zatial dakujem. :-)
Odpovedať
Ahoj Henika, s ubytovanim mame problem aj my, v nasej dedine nie je nic take. Hosti budeme mat kopec, aj nam sa hlasia. Ak chces ist na nechty, ja som sa este nikde neobjednavala, v Bardejove je nechtových štúdií blud. Napr. v hoteli Šariš z boku od Slovenskej sporitelne, tam robia zivicove nechty, V Barcovej vile na Topli robia gelove, aj na namesti su nejake studia, aspon to viem z rozpravania kamosiek, ktoré si tam nechty dávali robit. Ak len manikuru, aj to ti urobia, ale cisto len manikura-pedikura je pri Detskej poliklinike, smerom na policu, tam je take bocianie hniezdo, tak tam. Jedna znama tam bola, a nechty mala super spravene - svoje !!! papa
Odpovedať
Ahojky babenky, nema nahodou niektora z vas skusenosti s restauraciou na Stadione v BJ (nejake photo zo svadby)? Kde mam zhanat hrubu hrubu hrubu stuhu na stol ako dekoraciu + kde mozem najst jednofarebne hrubsie balony??? A este...co si myslite o tomto napade: umele biele kvety vo vlasoch namiesto korunky (t. j. nad celo)?
Odpovedať
ahoj babenky... takze po dlhsom case znova ;-) takze zajednala som si tu firmu ohladom vyzdoby, ktoru spominala kiki..a mam o jednu starost menej.. ;-)
Odpovedať
1
2
16
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?