Výzdoba auta - spôsob pripevnenia

Profilova fotka
Ahojte, výzdobu na auto som si spravila sama a teraz hľadám najvhodnejší spôsob ako to pripevniť na auto. Počula som (nemám to nijak overené), že pri dlhšej ceste sa tie prísavky, ktoré sa najčastejšie používajú odlepia, keďže kapota sa zohreje od motora. Ďalšia možnosť by bola pripevniť to magnetom, ale tu je zas problém ten, že nie každá kapota je magnetická a teda bála by som sa aby ten magnet nepoškriabal kapotu.. Viac možností nepoznám, preto Vás prosím o radu ako ste to riešili Vy. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si vyzdobu objednala z netu, pani mi nalepila zo spodnej strany obojstrannu lepiacu pasku ( neviem ci to pouzijem), pribalila mi aj prisavky, a este to budem mat pripevnene maslou. Neviem, ci pomohlo :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali tiez vyzdobu na prisavky, ale zenich po mna isiel takmer 80km a po dialnici takze tak ci tak bolo nerealne to tam mat po cely cas, takze pred vstupom do mesta zastavili nalepili vyzdobu a tak prisli po mna. A tu cestu po meste, do kostola a na hostinu to v pohode vydrzalo, nenahrialo sa to nejak extra, mna skor kamaratka varovala pred tym, ze pri vyssej rychlosti to moze povolit, takze preto sme to rieisli tak. A mali sme este usite biele masle na kluckach takze aj po ceste k nam, isto vsetci vedeli, ze to je svadba :)
Odpovedať
Profilova fotka
@silviajurikova na obojstrannu by som si netrufla, lebo to nebude na našom aute.. @beiatriss ja som to môjmu povedala, že sa to dava až na začiatku dediny/mesta ale on vravi že traja chlapi to tak nedaju tak že radšej pojde pomalšie (25km)
Odpovedať
Profilova fotka
Prísavky sú fajn, ak ich správne upevníš vydržia. Kamarátka si ich poistila a pripevnila, teda lepšie povedané, zviazala ich ešte priesvitným nylonom. Vieš takým rybárskym. Nebolo ho vôbec vidno a nemusela sa báť, že by jej prísavky odfúklo
Odpovedať
Profilova fotka
@erosmal tiez nebude to auto nase, preto to nechcem riskovat s tou obojstrannou :)
Odpovedať
Profilova fotka
@silviajurikova no popravde ani na naše by som to nenalepila :-D zohnala som si taký magnetický papier a na to som prilepila tavnou pištoľou ozdobu, ale moj už vymyšľa či aj ten papier nemôže poškriabať auto tak som už fakt zúfalá ..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?